Latest Instagrams
maanantai 10. marraskuuta 2014

Maanantain leoparditakki


Heipä hei! Tänään on ollut erityisen vaikea maanantai. Tää on varmaan muille ihan normaalia että maanantaisin väsyttää ja on vaan sellanen "maanantaifiilis". Mulla tätä ei ikinä oo koska viikonloput on mulle ne raskaimmat sen takia kun ei ehdi nukkumaan niin paljon ja maanantaina on ihana nukkua pitempään ja herätä virkeenä uuteen viikkoon. Tänään ei kuitenkaan käynyt niin vaan koko päivän on ollut sellanen väsynyt fiilis. Onneksi jaksoin lähteä spinningiin ja sain vähän hikoiltua. Nyt kuitenkin tämän päivän asua, jonka jouduin taas kuvaamaan peilin kautta. Pesin kuitenkin sen peilin ;)

PB100580

Saatiin meidän rakas romu ooppeli takas huollosta ja sen kunniaksi oli autopäivä. Eli hyvä syy laittaa ohuempi takki, tälläset päivät täytyy käyttää hyödyksi kun kohta ei oo mitään mahdollisuutta käyttää muuta ku untuvatakkia. Hoksasin että mun leoparditakki sopii loistavasti noihin vihreisiin farkkuihin ja tohon laukkuun. 


PB100583

Kuvissakin näytän kyllä vähän väsyneeltä :D Nää on otettu koulupäivän jälkeen joten sallittakoon pieni väsymys. 

PB100579
 
Nykyisin mun käytetyimmät kengät taitaa olla nää Hunterin kumpparit. Nää on vaan niin ihanat. Ja näyttää aikalailla normaaleilta nilkkureilta eikä niinkään kumppareilta. Ehkä mää oon tullut vanhaksi kun jaksan vielä melkein vuoden jälkeen hehkuttaa jotain kumppareita. Tää ois ehkä ymmärrettävää jostain mahtavista Givenchyn korkkareista, mutta ei. Mää hehkutan kumppareita.

Nyt mulla ei kyllä lähe tekstiä yhtään enempää, joten ehkä on parempi lopettaa tää postaus tähän! Ja kysymys teille, kumpparit vai korkkarit? ;D

4 kommenttia:

 1. Korkkarit ehdottomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon itseasiassa hylännyt kumpparini vähäksi aikaa ja jopa käyttäny korkkareita ;D

   Poista
 2. Minä suosin tennareita!! <3 ^^

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe