Latest Instagrams
sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Joulun odotus alkakoon!

Okei, ei varmaan tartte sanoa mitä oon tän viikon tehny? Itseasiassa en oo oikein saanut aikaseksi mitään :D Kandin alkuraportin tein loppuun ja oon ollu töissä, mutta en voi oikein väittää että oisin hirveen aktiivinen ollu. Tänään on tasan kuukausi ja yksi yö jouluun! Joka siis tarkoittaa tietenkin sitä että voi alkaa jo odottamaan joulua. Tänään mulla oli vihdoin ansaittu vapaapäivä joten kaivoin kaapista jo vähän jouluvaloja. Kuusta en kuitenkaan laittanut, mutta valothan sopii jo ihan pimeisiin syysiltoihin ;) Lisäksi oon jo ostanut ja paketoinut pari joululahjaa, tänään kävin ostamassa itelle pari joululahjaa Pukumiehestä. Eilen meillä oli myös pikkujoulut jossa söin joulun ekat tortut.. Väkisinkin tulee joulumielelle! 


Musta on ihan huippukivaa ostaa joululahjoja, siis muillekkin kuin itelle, ja paketoida niitä! :D Mulla on suuri vaikeus valita kiva joululahjapaperi ja siihen sopivia pakettikortteja - tai tarroja. Onneksi lähdetään kahden viikon päästä sinne Berliiniin niin pääsen kattelemaan vielä kivoja joululahjoja :P Mää oon taas keksinyt tosi kivoja joululahjoja, mutta ainahan sitä voi jotain pientä ostaa lisäksi. ;)


Nyt ku ottas vielä glögiä lasin ja kuuntelis joululauluja :D Onko muita jouluihmisiä? Vai oonko yksin ainut hullu joka jo nyt oottaa joulua? :D Mutta uskokaa tai älkää niin joulu tulee yllättävän nopeesti! Varsinkin ku on vielä niin paljon tenttejä sun muuta että kohta sitä jo huomaa että on 23.12 ja voi odotella jo joulupukkia ;)

3 kommenttia:

  1. Kyllä minäkin jo ootan joulua!! Ihanaa kun saa kohta herkutella ;)

    - Henna

    VastaaPoista
  2. Juu joulua odotellaan täällä kans! Ihanaa vain rentoutua ja olla kotona rakkaiden kanssa ja syödä paljon! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe