Latest Instagrams
keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Huhhei

Minä täällä hei! Aika senkun kiittää eteenpäin, hyvä kun perässä pysyy. Mää oon ollu aika kahlittuna kouluhommiin, niinkuin varmasti jo aika monesti oon maininnut :D Tänään oli venäjän välikoe joka meni onneksi ihan hyvin, seuraavaksi onkin sitten alkuraportin esittäminen tuosta mun kandista. Se on "vasta" kolmen viikon päästä, eli nyt voi vähän hengähtää. Tunnetusti toi kolmekin viikkoa hurahtaa niin nopeesti että ei passais höllätä tätä tahtia nyt. :D 


Tänään oli päästä varpaisiin mustissa ja koko päivän yliopistolla. Vähän aikaa sitten tulin kotiin ja nyt hengailen ison tee mukin kanssa ja katon Kourtney & Khloe take Hamptons :D Tälläset höpöhöpö -sarjat on parasta aivot narikkaan viihdettä. 


Sit mää kävin kirjastossa lainaamassa yhen kirjan kouluhommiin ja samalla nappasin mukaan vähän muutakin lukemista. Mää aina välillä innostun lukemisesta oikein kunnolla ja silloin ei yhessä kirjassa kauaa mee. Tänään siis suunnitelmissa aloittaa joku näistä! 


Lukemisen lisäksi oon super innostunut treenaamisesta tällä hetkellä! Mää kuitenkin kaipaan siihen jotain uusia tuulia, samalla ohjelmalla treenaaminen alkaa puuduttaa. Ensin harkitsin taas ostavani PT:ltä uuden saliohjelman, mutta törmäsinkin netissä sellaiseen henkilöön kuin Kayla Itsines. Onko kukaan kuullut tästä neitokaisesta? Kayla on todella suosittu personal trainer ja hän on tehnyt ekirjan nimeltä Bikini Body Guide. Siinä on treeniohjeet 12 viikolle ja mikä parasta, treenit on ihan erilaisia normaaliin salitreeniin verrattuna. Niissä ei tarvitse käyttää mitään laitteita, vaan liikkeet tehdään kehon omalla painolla tai käsipainoja apuna käyttäen. Treenit on myös lyhyitä mutta todella intensiivisiä jossa syke kyllä varmasti nousee. Yksi treeni kestää siis vain noin 30min, mutta kuuleman mukaan ne on erittäin raskaita minuutteja :D Mää latasin eilen Kaylan sivulta viikon ilmaisen treeniohjeen ja tänään olis tarkotus tehdä niistä ensimmäinen. Kirjoittelen ehdottomasti tästä vielä lisää, mutta oli pakko jo alkuun hieman hypettää tästä, niin innoissani oon! :D

Nyt jatkuu sluibaaminen vielä hetken ja sitten treenaamaan! 

2 kommenttia:

  1. Tuo treeni kuulostaa kyllä todella hyvältä, latasin itse myöskin kiinnostuneena Itsinesin sivuilta tuon ilmaisen version. Kerro ihmeessä miten sulla lähtee tää rullaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippua että säkin innostuit! Joo mää ehottomasti kirjottelen tästä lisää. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe