Latest Instagrams
perjantai 14. marraskuuta 2014

Gliss BB -voide hiuksille

Ostin vähän aikaan sitten ihan mielenkiinnosta testiin Glissin BB- voiteen hiuksille. Kyllä, näköjään näitä tehdään nykyisin jo hiuksillekin.Tällä ihmeaineella pitäisi olla 11 vaikutusta hiuksiin, ihan kuin BB -voitella naamaankin. 


Mää oon käyttänyt tätä nyt pari kertaa suihkun jälkeen märkiin hiuksiin. Huomattavin ero mun mielestä on siinä että mun hiukset ei oo niin sähköiset kuin yleensä. Lisäksi hiukset on vähän pehmeemmät ja helposti kammattavat. En kyllä voi sanoa että ihan kaikki 11 etua yhdestä purkista tulee, mutta ainakin mulle noi tärkeimmät täyttyy. Mulla on tosi sähköiset hiukset talvella ja pidän hiuksia sen takia hyvin paljon kiinni, joten pienikin sähköisyyden poisto on aina hyväksi! 


  Purkki ei näin itsessään ole kovin houkuttelevan näköinen, mikä ei tietenkään mitenkään vaikuta purkin sisältöön, mutta onhan se aina kiva että esillä olevat purkit näyttää kivalta ;) Mulla on sellanen hyllykkö vessassa missä pidän kaikista kivoimmat purkit ja "rumat" saa sitte olla piilossa, haha. BB -voide maksoi muistaakseni vain jotain 5 euroa, joten ei ole iso investointi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe