Latest Instagrams
maanantai 24. marraskuuta 2014

Dear Santa...

Rakas joulupukki. Olen ollut todella kilttinä joten toivoisin seuraavia juttuja joululahjaksi. Okei, lets get serious. Eilisessä postauksessa mainitsin kuinka paljon tykkään lahjojen ostamisesta niin itelle kuin muillekkin, joten ajattelin koota juttuja jotka vois kuusen alta löytyä. ;) Tästä voitte muuten myös saada lahjavinkkejä läheisille!


Listalle päätyi kolmet kengät mutta hei kaikki on tarpeellisia. Tarvitsen uudet salikengät, mielellään jossain ihanan pirteässä värissä. Lisäksi aion hommata itselleni joululahjaksi Air maxit, ne tulee olemaan niin hyvät kengät vaikkapa kaupungilla käppäilyyn. Timberlandit on sitten se mun kolmas kenkätoive, koska noi on vaan niin lämpimän ja käytännöllisen näköiset! 

Mulla on ollu jo kauan toiveissa hopeinen kello, koska omistan vain ton kultaisen MK:n kellon eikä se tietenkään sovi kaikkiin asuihin.

Ja sitten niitä lahjaideoita, sellasia pieniä ja ihania juttuja, kuten Victoria Secretin tuoksuja, ihania yökkäreitä ja oloasuja ja kosmetiikkaa. Tuoksujen ostaminen toiselle on vähän riskialtista, mutta onneksi mää kävin jo valkkaamassa Pukumiehessä tuoksun ja joulupukki kävi sen ostamassa ;) Yökkäreitä ja oloasuja ei voi olla ikinä liikaa, ainakaan mulla, koska käytän niitä niin paljon. Teen aika paljon kouluhommia kotona, joten mikä onkaan mukavampaa kun loikoilla kivassa oloasussa. Jouluisin tulee myös paljon kosmetiikkapakkauksia myyntiin, en usko että yksikään nainen vastustaa kosmetiikkalahjoja :P 

Victorias secretin tuotteita voi muuten tilata Suomeen Nordicfeelistä, tuotteet toimitetaan Ruotsista eli ihan ilman tullimaksuja selviää. Sieltä ei kylläkään saa kuin noita tuoksuja ja vähän jotain muuta kosmetiikkaa. VS:n oma nettikauppa toimittaa Suomeen kaikkea muuta kuin tuoksuja, eli vaikkapa niitä yökkäreitä, mutta sieltä tulee tosi paljon postikuluja ja tullimaksuja.

2 kommenttia:

  1. Millainen on se sinun kiva oloasusi? Ei kai vain sellainen lököttävä kauhistus, joita myydään esimerkiksi Tarjoustaloissa? Kauhukseni olen huomannut, että jotkut miehet pukeutuvat sellaisiin viikonloppuisin lähtiessään ruokakauppaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on Juicy Couturen velourasu :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe