Latest Instagrams
torstai 2. lokakuuta 2014

Uudistunut blogi

Huh mikä päivä! Sain kun sainkin väännettyä blogille uuden ulkoasun ja vielä ostettua domainin samalle päivälle. Pientä ja isoa säätöä on ollut vaikka minkä asian kanssa, mutta kaiken pitäisi toimia nyt. Blogista puuttuu vielä pari pientä juttua mitkä haluan tänne jossain vaiheessa lisätä, mutta ne vaatii vähän enemmän asiaan perehtymistä.

Blogin nimi on tosiaan nykyisin Kenkäfriikki ja kirjoitan sitä ihan omalla nimellä, Nomi jääköön siis nyt unholaan. Blogin osoite on www.kenkafriikki.com , mutta voitte kyllä käyttää vielä myös vanhaa osoitetta, sieltä teidät vain ohjataan suoraan tuohon kenkafriikki -osoitteeseen. 

Mää oon niin innoissani tästä uudesta blogista ja ulkoasusta! Oon selventänyt kategorioita, eli niitä ei enään ole niin järkyttävän paljon. Tietty niitä varmaan vielä jossain vaiheessa tulee lisää, mutta koitan pitää asian yksinkertaisena. Yläpalkista löytyy nopeasti pari isointa kategoriaryhmää joista voi selata suoraan kaikkia niihin kuuluvia postauksia. Nyt myös postauksilla on ns. esikatselu jossa näkyy postauksen pari ekaa kuvaa. (Tällä hetkellä taitaa kyllä näkyä kaikki postauksen kuvat, mutta koitan muokata sen niin että näkyis vaan 1-2 kuvaa esikatselussa) 

Mitäs tykkäätte? Kertokaa jos jokin juttu ei toimi! 

6 kommenttia:

 1. Todella upea ulkoasu :) Tykkään ihan kauheesti. <3
  Itsellänikin on vielä blogin ulkoasu pahasti kesken.Se tarvii niin paljo aikaa ja äitinä sitä ei niin kauheesti ole

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla! :) Kyllähän tää tosiaan aikaa vei.. :/

   Poista
  2. Ai vei aikaa kun tää on valmis pohja kopsattuna alaoikealla näkyvistä linkeistä... :D

   Poista
  3. Joo on siis tosiaan valmis pohja mutta se ei tarkota sitä etteikö niiden koodien kanssa olis ollu vääntämistä. Voi ku oiskin toiminu vaan pohjan lataamisella. Mun piti erikseen siitä koodista kaivaa tiettyjä osia koska ne ei automaattisesti tullut blogiin jne. jne. :D

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Vähän erilainen kuin muilla Blogspotissa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mää vähän arpoin että onko liian erilainen ja että onko tää kuitenkaan lukemisen kannalta hyvä, mutta katsotaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe