Latest Instagrams
maanantai 27. lokakuuta 2014

Paluu arkeen

Haha, aloitin kirjoittamaan tätä postausta ennen spinning -tuntia. Kirjoitin kuinka ärsyttävää on ku on aina pimeetä, sillo ku lähet kouluun ja tuut koulusta. Siitä kuinka ärsyttävää on ku on liikaa kouluhommia, jne. jne. Ei mitään positiivista. Sitten kävin spinningissä hikoilemassa oikein kunnolla ja tadaa, negatiivisuus on poissa. Kyllä sillä liikunnalla on vaan ihmeellinen vaikutus. Mua ei edes huvittanut lähtä, oisin halunnut jäähä sohvalle karkkipussin kanssa, mutta päätin lähtiä. Ja onneksi lähdinkin!! Nyt musta tuntuu että noistakin miljoonista kouluhommista selvitään ja ehkä tää pimeyskin joskus loppuu :D Spinningin jälkeen kävin vielä Lunan kanssa iltalenkin, kuumassa suihkussa ja söin mahan täyteen evästä. Kylläpä on nyt hyvä mieli! 

DSC_0011

Tosin sitä faktaa spinning ei muuttanut että asukuvien ottaminen on nykyisin pyllystä. Pitäs kesken koulupäivän ottaa asukuvia :D Tänään koitin ottaa yksin kuvia itselaukaisimella ja kaikki kuvat oli päättömiä. Miten mää ennen siinä onnistuin... Eikä asukaan ole edes kummoinen, mutta annettakoon se anteeksi, ensimmäinen päivä loman jälkeen :D 


DSC_0023

Onneksi T tuli kotiin ja pelasti mut pinteestä. Sekään ei silti auttanut siihen että kuvat täytyi ottaa salamalla. No ihan sama. Tänään mulla oli mun ihanat kumpparit jalassa, noilla on oikeesti niin hyvä kävellä. Kannattaa ehdottomasti ostaa Hunterin kumpparit jos kumppareita ostamassa. Noi on pelastanut niin monta lenkkiä koiran kanssa, ei tartte koko ajan olla sukat märkänä vaan voi huoletta hyppiä vaikka lätäköissä. Lisäksi kumpparit voi olla tyylikkäät! Näissä on aivan ihana tollanen krokokuvio. Oon myös haaveillut niistä pitkävartisista Huntereista, mutta tällä hetkellä kahdet kumpparit riittää. 
 
DSC_0017

 Mulla oli myös pitkästä aikaa toi violetti Alexa käytössä, jostain syystä se on saanut aika vähän käyttöä vaikka tosta väristä paljon tykkäänkin. Ja siis luonnossa paljon kivemman värinen, salama tietenkin pilaa värit. Tää on muistaakseni 2010 vuoden talvimallistosta ja mulla tää on ollu kesästä 2012 asti. Sain hirrrrveen pakkomielteen just tästä väristä ja metsästin tätä kissojen ja koirien kanssa netistä. eBayn selailu kannatti ja löysin laukun :)   

Huh menipä tän kirjoittamisessa kauan kun hommasin välissä kaikkea muuta :D Oikein kivaa iltaa kaikille, nyt mää lähen ite nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe