Latest Instagrams
torstai 23. lokakuuta 2014

Minireissu Syötteelle

Huh ku loma on mennyt nopeeta. Mulla on periaatteessa vaan huominen vapaata kun viikonlopun oon sitten jo töissä. Musta tuntuu että oon vasta päässyt tähän lomafiilikseen ja kohta täytyy palata takaisin arkeen. Mulla on lisäksi aivan kauhee stressi kouluhommista, niitä on ihan liikaa ja uusia kursseja alkaa heti loman jälkeen. Pahoittelut muuten kahdesta samanlaisesta postauksesta peräkkäin, mutta loman aikana ei oo tullut liikuttua kamera kädessä sitten yhtään.


Lomalla oon kuitenkin ahkerasti käynyt salilla / Ja ahkerasti sluibannut.


Ja oon pelannut ehkä vähän liikaakin. / Ja sain postista eBaysta tilaamani pöllöpaidan :D Tiedättekö, jos joskus tulee sellanen tilanne että haluaa tilata jotain tyhmää, eBay on oikea paikka siihen :D Päädyin eBayssa selailemaan printti t- paitoja ja sieltä löytyi niiin kivoja paitoja! Siis just tälläsiä övereitä mitä ei ehkä missään kehtaa käyttää mutta silti niin söpöjä. Tyyliin samanalaisia paitoja kuin mitä puhelimien kuoret on. Tää on kuiteski ehkä ihan vaan yökkäri :P


Niin tosiaan, se Syötteen reissu. Oltiin kavereiden kanssa ma - ke nauttimassa Syötteen lumisista maisemista. Siellä oli jo oikeesti talvi! Eikä menty ku jotain 150km Oulusta pohjoiseen niin vastassa oli tälläset maisemat.  Meillähän tosiaan oli suunnitelmissa ulkoilla, mutta jostain syystä niin ei tapahtunut :D Syytän tuota lumimäärää, ei meistä kukaan ollut varustautunut talvikamppeilla vaan ajateltiin että siellä ois ihana ruskasää. 


Syötiin ihan liikaa, nautittiin muutama lasillinen sivistyneesti ( :D ), pelattiin lautapelejä, katottiin typeriä ohjelmia telkkarista (Mm. ohjelman jossa XL - kokoiset naiset ettii itselleen hääpukua... Kuka tälläsiä ohjelmia keksii?), nukuttiin ihan liian vähän ja syötiin vielä vähän lisää. Oli kiva reissu mutta ei kyllä näin vanhana enää tälläsiä jaksa usein :D


Lauantaina lähettiin myös ulkomaille, eli Haaparantaan Ikeaan! Ja ostamaan Pepsi Maxia tölkissä. Ikeasta löytyi tälläkin kertaa kaikkea hyvin hyödyllistä, mm. uusi matto, sisätyynyjä (ostin reissusta elokuussa uusia tyynynpäällisiä), kehyksiä, uusi lakana jne. jne. Uus matto on aivan ihana, täytyy ottaa kunnon kuva siitä kunhan saan olkkarin kuntoon!

T tekee just meille pihvejä, joten meen jatkamaan tätä mun syömisprojektia. Ja täytyy ehkä käydä Makuunissa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe