Latest Instagrams
perjantai 24. lokakuuta 2014

Lumenen BB tehohoito

Hullareilta ostin tosiaan Lumenen BB -tehohoidon ja lupasin tehdä siitä arvostelua. Hyvin harva suomalainen käyttää seerumeita päivävoiteen kanssa tai meikkipohjan alla. Seerumit tehostaa päivä - tai yövoiteen vaikutusta, unohtamatta niiden omia ominaisuuksia. Aiemmin mulla on ollut vain yksi seerumi yöksi, se on myöskin Lumenelta ja kosteuttaa super hyvin. Se on kuitenkin niin tuhtia tavaraa että sopii vain yöksi yövoiteen alle. Tämä BB -seerumi puolestaan on hyvä vaihtoehto päivävoiteen tai BB -voiteen alle!Olen BB -voiteiden suurkuluttaja, joten kiinnostuin tästä pelkästään tuon nimen perusteella ;) Tämän pitäisi siis heleyttää, kaunistaa, minimoida ihohuokosia ja kosteuttaa. Eli oikeestaan niinkuin BB -voiteetkin. Erona tässä on kuitenkin se että tässä ei ole ollenkaan väriä. BB -voide on kuin meikkivoide, tämä puolestaan väritön. Eli sopii loistavasti kaikille ja juurikin värittömyyden takia vaikkapa sinne meikkivoiteen alle. 

PA100515

Mulla on kuiva iho joten mää tykkään erityisesti tän kosteuttavuudesta. Ei mikään älytön kosteutus, vaan just sellanen mikä sopii hyvin BB -voiteiden alle. Monelle riittää BB -voiteen oma kosteutus, mutta kuivan ihon takia joudun käyttämään myös päivävoidetta BB -voiteen alla. Tän kanssa ihosta tulee samettisen pehmeä ja BB -voide / meikkivoide levittyy hyvin.

Miinuksena sanoisin sen että mitään yhteyksiä BB -tuotteisiin tällä ei mun mielestä oo. Kyllähän muutkin seerumit kosteuttaa ja saa ihon näyttämään paremmalta. Tuntuu että tästä BB -hommasta ihmiset on menny niin sekaisin että kaikki on nykyisin BB. Tai ainakin vähän aikaa sitten kun tää buumi alko. Mun on kuitenkin ihan pakko mielenkiinnosta testata BB -voidetta HIUKSILLE. 

Suosittelen testamaan jos haluaa jotain extraa meikkipohjan alle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe