Latest Instagrams
keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Kandi

Nyt on jo lokakuu?! Mitä ihmettä. Mihin tää aika oikeesti menee. Tuntuu että viikotkin hurahtaa aina sellasta vauhtia ohi että hyvä kun perässä pysyy. Varsinkin ku tuntuu että on kokoajan jotain mitä täytyy tehdä.

Viime viikkojen ja päivien homma mulla on ollut tuleva kandintutkielmani. Aluksi tuntui ihan ylitsepääsemättömän vaikealta löytää aihe, tiesin koko ajan mihin halusin sen liittyvän, mutta aiheen rajaaminen oli ongelma. Aihe on nyt kuitenkin selvillä ja seuraavaksi kai alkaa sitten se vaikein vaihe. No sen tekeminen! :D Tämän suhteen ainakin vielä riittää motivaatiota, joten olin eilen vapaapäivänä (!!!) yliopistolla lukemassa aiheeseen liittyviä materiaaleja. Luettavaa on aika paljon, varsinkin kun aiheeni ainakin vielä on melko laaja.  Lisäksi tähän kaikki muut kouluhommat. Onneksi luentoja ei ole paljoa, mutta muuta hommaa kyllä riittää. Jatkoin myös venäjän opiskelua, joten siinä on myös kirittävää. Vuosi taukoa kielen opiskelusta ei tehnyt kovin hyvä.. 


Mun aihe liittyy kilpailuun kaupan alalla, se on mielestäni mielenkiintoinen aihe varsinkin Suomessa, täällä kun kaupan ala on melkoisen keskittynyt eikä kilpailua ole niin paljon kuin monissa muissa maissa. Jospa siis saisin tämän homman nyt kunnolla käyntiin, onneksi meillä on aikaa kevääseen asti, mutta välissä on kaikenmaailman raporttien esittämistä, johon täytyy olla tiettyjä juttuja tehtynä. 

Toivotaan siis että tästä tytöstä tulee kandi vuonna 2015! :D Täytys keksiä joku palkinto tästä urakasta, tiedän jo nimittäin sen että jossain vaiheessa tää homma alkaa puuduttaa ja silloin tarvitaan extramotivaatiota!

2 kommenttia:

  1. Liittyykö se tutkielmasi kauppaoikeuteen, markkinointiin vai mihin aiheeseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on pääaineena kansantaloustiede, tai nykyisin vain taloustiede, eli en voi tehdä mitään markkinointiin liittyvää kandia jne. Tutkin siis kilpailua kaupan alalla ja sen vaikutusta hintoihin. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe