Latest Instagrams
perjantai 31. lokakuuta 2014

Ideapark Oulu

Jee tänään aukes Ideapark Ouluun! Mää olin merkannut jo viikkoja sitten tän päivän ylös :D Kiva kun Ouluun rakennetaan jotain uutta ja tollasta Ideaparkin tyylistä ostoskeskusta tänne kaivattiinkin! Heti kympiltä me oltiin siis kaverin kanssa paikalla ja voi jeesus sitä ryysistä. KAIKKI autopaikat oli menny vaikka parkkitilaa on todella reilusti. Joissain kaupoissa jaettiin ekoille asiakkaille ilmasta tavaraa ja ihmisethän tunnetusti menee tollasesta ihan sekaisin. Me suosiolla skipattiin sellaset ja keskityttiin vaan pyörimään ympäriinsä. Hermot ei kylläkään riittäny esim. Cubuksessa ja BikBokissa mitään kattelemaan kun porukkaa oli ihan liikaa. Oishan sieltä toki nyt saanu niitä avajaistarjouksia, mutta päätettiin mennä vähän myöhemmin uudestaan kun toi innostus porukalla laantuu :D 


Tässä mun huimat ostokset! Lisäksi ostin yhen joululahjan, mutta sitä ei tietenkään tänne voi laittaa! Tosi kivalta paikalta vaikutti toi Ideapark, lähen ehdottomasti tutkimaan esim. BikBokin valikoimaa kunhan siellä mahtuu kattelemaan :D BikBokkia kun ei täällä Oulussa oo aikasemmin ollut! 


Mun oli tarkotus ottaa tänne blogiin pari kuvaa sieltä, mutta eihän siellä mitään mahdollisuuksia kuvata ollu. Nyt mää lähden pikkuhiljaa iltavuoroon töihin, kivaa viikonloppua kaikille! Oliko muita jotka oli tänään Ideaparkissa?

1 kommentti:

  1. En kyllä uskaltautunut sinne tänää :D ihanhyvä itsellä seurata parvekkeelta tilannetta millon sinne kannattaa itsensä lykätä. Luultavasti jo ens viikolle menot ehkä rauhottuu?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe