Latest Instagrams
keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Hat day!

Ilmat on kylmenneet ja se tarkoittaa sitä että voi kaivaa hatut esiin! Mää en pipoista niinkään välitä (paitsi joku aika sitten löysin tosi kivan pipon H&M:ltä..), mutta nyt oon aivan innostunut hatuista! Näitä villaisia lierihattuja oli kaupoissa jo viime vuonna jonkin verran, mutta musta tuntuu että tänä vuonna nää on kuuminta muotia. Monessa blogissakin on jo hattuja vilissyt. Mulla on viime vuodelta yksi hattu, musta, sellainen tosi iso ja sitten tämä eBaysta ostettu viininpunainen. Tää on vähän pienempi ja siten sopii tälläiselle "hattualoittelijalle". Käytin kerran viime vuonna sitä mustaa ja musta tuntui että kaikki tuijotti mua bussissa :D Se on kyllä aika näyttävä.. 


Tosin kylläpäs tämäkin hattu sai eilen jo haukkuja, mikälie mummon hattu tai noidanhattu tää T:n ja muun perheen mielestä oli :D Sitä suuremmalla syyllä käytän tätä nyt vain todistaakseni että tää on oikeesti hieno ;D


Okei, tässä alimmassa kuvassa näyttä ehkä vähän mummomaiselta :D Yritän tänään ottaa kuvan koko asusta jolloin ton hatunkin näkee vähän paremmin! Jos oma hattu on vielä etsinnän alla, kannattaa tsekata eBayn valikoima. Tää makso muistaakseni jotain 5 euroa ja on tosiaan 100% villaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe