Latest Instagrams
maanantai 6. lokakuuta 2014

Collegemekko

Vitsi kuin kiva päivä ollut! Aamu alkoi ihanassa auringonpaisteessa Lunan kanssa, käytiin T:n kanssa syömässä isot salaatit opiskelijaravintolassa, oon herkutellut ja kattonu Simpsoneita sohvalla :D Äsken tulin spinningistä ja vitsi oli kivaa pitkästä aikaa! Hiki virtas ja kaloreita palo, ihan hyväkin ton herkuttelun jälkeen. Nyt sain jotain uutta virtaa tähän treenaamiseenkin kun oli niin hyvä fiilis spinningissä. Tässä mun hyvin simppeli vapaapäivän asu, en varmaan olis ees esitellyt tätä asua ilman mun uutta mekkoa!

PA060487

Mää ostin viikonloppuna Micksin ao -päiviltä tälläsen collegematskua olevan mekon. Tää on niin mukava päällä! Olisin halunnut yhdistää tän mielummin sukkiksiin, nyt siis jalassa sellaset "nahka"legginsit. Mää inhoon legginsejä, mutta nää on ainoot mitä siedän hätätapauksissa. Tänään mittari ei oo noussut paria astetta ylemmäs, joten ei pystynyt olemaan ulkona sukkikset jalassa. Tohon pariin asteeseen kun yhdistää Oulun tuulen niin ei oo kummonen ilma.. Oon muuten ostanut joku aika sitten Micksistä toisenkin collegemekon, täytyykin ottaa asukuva siitäkin. Nää collegemekot on vaan niin mukavia ja kivaa vaihtelua jos ei aina halua pukeutua farkkuihin, mutta ei silti huvita pukeutua mihinkään kotelomekkoon. Tää on ollu mulla jo parina päivänä kirjastolla päällä, jostain syystä aina aamulla päälle valikoituu jotain mukavaa. 


PA060507

Ei ehkä imartelevan mallinen, mutta ei sillä aina niin väliä. 

PA060501  

Haha, Lunan luu taustalla. Sillä on tapana piilotella luita nurkkiin. Tässä muuten nää "uudet" nilkkurit. Taisin esitellä nää silloin meidän reissun aikaan, mutta asukuvissa näitä ei oo näkyny. Oon käyttänyt näitä tosi paljon, niinkuin toisesta korosta jo huomaa :D Toi korko on niin levee että sillä on mukava kävellä, varsinkin jos vertaa johonkin piikkikorkoihin. Mää niin toivon että tätä samaa mallia ois myös ruskeena, mutta taitaa olla turha toivo. Lisäksi nää on ostettu alennuksista, että ei varmaan oo enää ees saatavilla. 

PA060506

Laukku on kans blogin puolella uusi, tän oon ostin meidän reissulta Bangkokista. Samainen laukku löytyy myös ruskeena. Nää laukut oli mun yks parhaimmista löydöistä koko reissulla. Oltiin jo lähössä yhiltä markkinoilta pois, kun ihan sattummalta huomasin yhden vanhan mummon myyvän paljon laukkuja. Bongasin tän ihan heti ja kun lapussa luki "Real leather, 100 bath" - en voinu olla ostamassa. Toi 100 bathia on siis kaks euroa. Täydellinen, simppeli, laadukas arkilaukku kahella eurolla. Olin niiiiin iloinen koko loppu päivän, hypin ja lauleskelin hotellihuoneessa kun olin tehnyt niin hyvän löydön :D Toisaalta mua taas jäi harmittamaan että en tutkinut sen mummon kojua tarkemmin, oon ihan varma että sieltä ois löytynyt muitakin kivoja laukkuja. Olin vaan niin onnessaan näistä että löin mummolle rahat käteen ja lähin tanssien pois :D

Nyt me aletaan T:n kanssa kattomaan leffaa, oikein ihanaa iltaa kaikille! :)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe