Latest Instagrams
lauantai 4. lokakuuta 2014

BB -voiteet

BB -voiteista on tullut ihan päivittäin rutiini mun aamuihin. Ensimmäisen BB -voiteeni ostin silloin kun se Garnierin eka voide tuli markkinoille ja sille tielle jäin. Kaikille varmaan BB -voiteet on jo sen verran tuttuja että tuskin on tarpeen selittää miten ne eroaa normaaleista voiteista. Huomasin muuten kauppareissulla että hiuksille oli tullut BB -voiteita, ainakin kahdelta eri merkiltä. Onko kukaan testannut näitä?

PA040483

Tässä mun tämän hetkiset voiteet. Kesällä mulla oli myös tosta Rocherin voiteesta tummempi versio, mutta kulutin sen loppuun. Nyt talven lähestyessä voikin siirtyä jo tuohon vaaleampaan. Mulla tekis mieli testata myös sitä Lumenen BB -voidetta, mutta ajattelin kuluttaa ainakin yhen näistä ensin ennen kuin hamstraan lisää :D 

Tuo violetti Petit BB -voide on tosiana korealaisen Holika Holika merkin voide. Olin lukenut parista kosmetiikkablogista tosi paljon hyvää näistä korealaisista BB -voiteista, ne kuulemma painii ihan eri sarjassa suomalaisten voiteiden kanssa. eBaysta löytää edullisesti näitä korealaisia merkkejä, joten päätin testata. Tää on tosi paljon peittävämpi kuin nuo muut, joten käytän tätä oikeestaan vaan "erikoistilanteissa", sellasissa joissa tarvii vähän enemmän kestävyyttä ja peittoa. Aasialaisissa tuotteissa on tosi monesti vaalentava ominaisuus, muistaakseni myös tässä, mutta ite en oo huomannut että olisin mitenkään erityisen valkonen tän takia :D 

PA040484  

Nämä kaksi Garnierin purkkia on yksi ja sama tuote mutta hieman eri versio. Pienempi purkki on ostettu Balilta ja tykkään siitä tosi paljon. Harmikseni se on jo ihan lopussa. Isompi Garnier on puoleestaan se ihan eka mikä Suomen markkinoille tuli. Mää en siitä tykkää niin hirveesti, se ei kosteuta mun ihoa tarpeeksi ja on jotenkin liian tuhtia tavaraa. Sen koostumuskin on jotenki sellasta tuhdimpaa. Tuo Balilta ostettu levittyy paljon paremmin ja on paljon kevyempää. Eikä tartte käyttää muuta kosteusvoidetta sen alla! :)


PA040485
 
Tax freestä ostin kesällä ton Biothermin ja tykkään siitä kans kovasti. Aquasource sarja on saanut paljon kehuja eikä tämäkään tuote petä. Aattelinkin käydä Hulluilta päiviltä ostamassa Biothermin tuotteita lisää! Rocherin voiteen käytin tosiaan jo yhden loppuun, sekin on tosi hyvä! Kummatkin näistä peittää mutta ei liikaa. Eikä myöskään ole liian kuivia tai on tarpeeksi kevyitä :)

Onko teillä suositella jotain muita BB -voiteita?

7 kommenttia:

 1. Tuleeko BB-lyhenne Big Brotherista, Bold and Beautiful'ista vai Brigitte Bardot'sta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kyseessähän on siis Big Brother -voide.

   Poista
  2. Taidat yrittää höynäyttää minua.

   Poista
 2. Paljonko tuo Biothermin bb voide maksoi? =) Mulla on hakusessa joku vähän paremman merkkinen voide ja toi vaikuttas hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se maksoi jotain 20 euroa, mutta en valitettavasti tiedä paljonko esim. Stockmannilla maksaa, ostin tosiaan tuon tax freestä :)

   Poista
 3. Hmm mä en kyllä edes tiedä mikä BB voide on ku en oo käyttäny mutta kauheasti mainoksissa hulisee. Olishan se varmaan hyvä jos esittelet tuotetta niin kerrot mihin sitä käytetään ja mitkä sen ominaisuudet on? :D

  http://emotytto.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon kuvitellut että kaikki on kuullu ja varmaan testannutkin näitä BB -voiteita, niitä kun tosiaan pyörii blogeissa ja jokaisessa naisten lehdessä todella usein. Nehän on siis kuin meikkivoiteen ja päivävoiteen välistä; peittää hieman ja poistaa punaisuutta, olematta kuitenkaan niin pakkelimainen kuin meikkivoide. Riippuu tosiaan vähän merkistä mitkä sen ominaisuudet on, mutta aikalailla samanlaisia noi on. Kuten kirjotinkin, jotkut kosteuttaa enemmän ja jotkut on taas enemmän meikkivoidetyyppisiä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe