Latest Instagrams
lauantai 20. syyskuuta 2014

Uusi eBay löytö

Tein jokunen aika sitten huippulöydön eBaysta ja ostin itelle uuden laukun! En oo yleensä selaillut laukkuja eBayssa juuri ollenkaan, vaikka onhan ne todella edullisia. Laatu ei vaan yleensä ole mikään kovin kummoinen, joskus jopa oikeesti huono. Nyt sattui kuitenkin hyvä tuuri kohalle kun löysin aitoa lehmännahkaa olevan käytännöllisen laukun vähän yli 20 eurolla. 


Tää on loistavan kokoinen koululaukuksi, mutta ei silti liian iso kannettavaksi ilman niitä koulukirjoja. Mulla kesti vähän aikaa totutella tän laukun väriin, kuvassa tää ei nimittäin näyttänyt ihan noin kirkkaalta eikä noin oranssilta. Enemmänkin siis mattaiselta ruskeelta. Mietin jo jonkun aikaa että laitanko laukun suoraan myyntiin, mulla on nimittäin vaatehuoneen siivous menossa ja oon myynyt kirppiksellä tosi paljon mun vaatteita ja kenkiä. En halua pitää tuolla mitään turhaa, sellasta jota ei kuitenkaan tuu käytettyä. Sit yks päivä mää vaan otin tän laukun käyttöön ja huomasin että ei toi oikeesti oo ees niin pahanvärinen! Mulla tulee jotenkin tosta vähän sellanen vintage mieleen, sellanen laukku jonka ois voinu jostain mummon varastosta löytää. Materiaaliki on oikeestaan sellasta. 


Laukussa on paljon kaikkia ihania remmejä ja kantohihnojakin on kolme erilaista. Pystyy kantaa niin olalla kuin käsivarrella. Tää laukku on vaan niin ihana, pitkästä aikaa tein jonkun huippulöydön!

2 kommenttia:

  1. Apua mistä nuo siniset tyynyt on??? Tarvin nuo meidän olohuoneeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on Thaimaasta. Luulen että eBaysta vois löytyä tollasia :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe