Latest Instagrams
lauantai 13. syyskuuta 2014

Syysväsymys

Mulla on nyt joku syysväsymys menossa. Oon ollu jotenkin tosi aikaansaamaton ja en oo oikein esimerkiksi jaksanut salilla käydä. Blogia olisin kyllä jaksanut päivittää, mutta en oo jaksanut kuvata mitään matskua tänne :D Päivän asuja olisi ollut kyllä vaikka mitä kivoja, koulussa kun on kuitenkin pitänyt käydä ja mää niin mielellään pukeudun jo vähän syksyisempiin vaatteisiin. Nyt kuitenkin täytyy ottaa itseäni niskasta kiinni, ei kuitenkaan ihan tänään vaan vasta maanantaina ;) Maanantaina kuvaan päivän asun ja menen salille. Piste.

Toisaalta on mulla ehkä jotain kiireitäkin ollut, mulla on jonkun verran kouluhommia heti syksystä ja tietenkin se kandi. Mulla on jo jonkunlainen käsitys mun aiheesta, mutta en oo sitä saanut vielä rajattua tarpeeksi tarkaksi. Kunhan siis kandiaihe on selvillä niin tämäkin asia vähän selvenee. Me ollaan myös juhlittu T:n synttäreitä, oon pitänyt kaks viikkoa kirppispöytää, juhlinu meidän Lunan 1v synttäreitä, kattonu ihan liian monta jaksoa Orange is the new black -sarjaa ja sluibannu ihan muuten vain.


Luna 1v! Kauheeta miten nopeeta aika on mennyt. / Lunan kanssa ranskiksien metsälenkillä.


Selfie T:n synttäreiltä / Aamulenkki Lunan kanssa. Oon muuten värjännyt hiukset, reissun jälkeen mulla oli ihan keltaset hiukset, joten kävin fiksaamassa mun liukuväriä. Tässä kuvassa mun tyviväri ei näy, mutta tykkään väristä toooosi paljon! Ekassa kuvassa tosiaan vähän IG filtereitä ;D Mutta tosta näkyy paremmin toi liukuvärjäys entä tosta oikeenpuolimmaisesta. 


Kaksi kivaa asua! Vasemmassa kuvassa uudet Conssit reissusta, farkunväriset! Oikeessa kuvassa puolestaan uus laukku reissusta, tollanen ihan perus musta laukku mutta se on aitoa nahkaa! 


No siellä kampaajalla.. Hyi kuinka kulahtanut väri. / Ahkera opiskelija. 

Tämmöstä siis tänne, tänään oon puolestaan ollut töissä ja huomenna meen takaisin. Nää on siis vielä sallittuja laiskottelupäiviä kotona, mutta maanantaina alan ihan tosissaan lukemaan esim. yhteen tenttiin.... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe