Latest Instagrams
tiistai 23. syyskuuta 2014

Maanantain asu

Jee, asukuvia! Heräsin eilen normaalisti siinä ennen kasia ja lähin käyttämään koiraa ulkona. Siis oikeesti, siellä oli melkein pakkasta!! Yhtäkkiä 15 asteen tiputus. Sinne meni myös nahkatakki ilmat, tänään on ollut jotain 6 astetta mutta niiiin jäätävä tuuli. Ei oikein selviä enää ilman paksumpaa takkia. Vähän oikeestaan ärsyttää, mää en oo ollut kotona edes kuukautta reissun jälkeen, ja nyt jo tollaset talvikelit. Mihin jäi ne nahkatakki-ilmat?!


Eilen päätin laittaa liivin päälle, en ilmeisesti osannut oikein hahmottaa kuinka kylmältä +5 ja tuuli tuntuukaan. Tää liivi oli siis aivan liian vähän tonne keliin, mutta onneksi menin bussilla.  Löysin tän liivin viime talvella aleista, kerrankin sellanen juttu jota oli katellut jo normihintaan! Mää ostan aina aleista jotain ns. "turhaa", mutta tän kohdalla sattu hyvä tuuri kun oli miettinyt jo normihintasena. Asu oli muuten tosi mukava, mää oon tosi mukavuudenhalunen, mutta kyllähän varmasti jokainen nainen käyttää välillä sellaisia vaatteita, tai asusteita, jotka eivät niin kovin mukavia ole. Oli se sitten tiukka mekko, tiukat farkut, liian korkeat korkkarit jne. Tässä oli kaikki niin mukavaa että oisin voinut hyvinkin hengailla tässä myös kotona (mähän siis oon kotona AINA oloasu tai yökkäri päällä, en kestä olla farkut jalassa).

P9220487

Väritkin tässä asussa on jotenkin tosi kivat ja sopii mun mielestä hyvin yhteen.


P9220482


Meikä pönöttää. Mää otan aina yhen tälläsen "tuijotan maahan" -kuvan, ihan sen takia että jos kaikissa muissa kuvissa ilmeet on ihan kauheita, ainaki yks on onnistunut :D Uusin eBay -löytöni muuten käytössä! Oon käyttänyt tätä aika aktiivisesti siitä asti kun tän sain, tää on niin ihana koululaukku. 

Tänään mää oon tehny aika paljon kouluhommia. Oon koittanu kerrata venäjää, mää en opiskellut sitä koko viime vuonna, joten asiat on vähän hukassa. Oon myös vähän katellut mun kandiaihetta ja miettinyt siihen liittyviä juttuja. Nyt ei tuo kandihommakaan enää stressaa niin paljoa kun sai aiheen ainakin suht. hyvin selville.

Nyt me aletaan T:n kanssa kattomaan eka jakso uusimmasta kaudesta Big bang theorya!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe