Latest Instagrams
keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Love spell

Ciao! Viikonloppuna kerroin kuinka muhun on iskenyt joku syysväsymys ja lupasin maanantaina tsempata ja ottaa itteeni niskasta kiinni. No salille menin maanantaina, eilen kävin lenkillä ja tänään aamulla heräsin 6.45 ja lähin aamusalille! Oon niin ylpee itestäni. Sitä asukuvaa en kylläkään saanut otettua.. Nyt ollaan mun vanhempien luona "vahtimassa" pienen pientä pikkuveljeäni kun porukat on reissussa. Suunnitelmissa on pelaamista ja syömistä. ;D

Nyt kuitenkin postauksen aiheeseen, eli uuteen lempituoksuun jonka ostin itelleni reissusta.


Victoria's secretin Love spell -tuoksusarja. Ostin tän viime vuonna äitille tuliaiseksi ja tykästyin itekkin tuoksuun niin paljon että ostin itelle samaa sarjaa. Viime vuonna en ainakaan hoksannut tuota suihkusaippuaa, en tiiä sitten onko se uutuus. Nyt oli myös tullut ainakin Nordicfeeliin ihan oikeita hajuvesiä näistä VS:n tuotteista, nuo tuoksut kun on vaan mistejä. Harkitsen ostavani senkin, koska tää on niin kiva tuoksu. 


Mää löysin tän tuoksun viime vuonna kun joku ystävällinen myyjä tuli kysymään tarvitsenko apua. Sanoin etsiväni tuoksua äidille ja hän ehotti tätä. Kuulemma sellainen tuoksu joka passaa myös vähän vanhemmille. Tätä tuoksua on jotenkin kauheen vaikee kuvailla, tää ei oo niin kamalan makea kuin mitä kaikki sellaset pinkit VS:n tuoksut on. Voin siis hyvinkin kuvitella että sopii monen ikäisille.


Tän Love spellin lisäksi multa löytyy toi pinkki Such a flirt - tuoksu. Kuten tosta purkista voi päätellä, tää on taas sitten tosi makea ja tyttömäinen. Ehkä taas sitten just enemmän teinitytön makuun. Mää en oo mikään hajuvesien asiantuntija enkä osaa arvostella hajuvesiä kuten jossain naistenlehdissä tai blogeissa. "Aistillinen ja sensuelli hajuvesi" - ei todellakaan mun juttuja :D Purkkien väreistä voi kuitenkin mun mielestä hyvin päätellä tuoksua, pinkki on överimakea kun taas toi violetti on kuitenkin makea, olematta kuitenkaan liian makea :D Vaikeesti selitetty, mutta testatkaa! VS:n tuotteita saa muuten tilattua Suomeen mm. Nordicfeelistä, mistä oon pariin otteeseen näitä lisää äitille tilannut. Siellä mm. toi Love spellin suihke maksaa 11.50e.

 Ootteko testannu VS:n tuoksuja? :)

10 kommenttia:

 1. Mitä ovat nuo epämääräiset "porukat", joihin olet joskus aikaisemminkin viitannut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en aio ees vastata tähän. Ihan kaikesta ei kuitenkaan tarvi kommetoida tai huomauttaa. Jos et oikeesti ole koskaan kuullu "porukat" - sanaa niin google olisi kertonut sen sulle.

   Poista
  2. Et kuitenkaan malttanut olla vastaamatta :) .
   Wikisanakirjan mukaan porukka tarkoittaa ihmisjoukkoa. Se on kuitenkin yksinään varsin epäselvä ilmaus, kun porukoita on niin kovin monenlaisia: lottoporukka, kahviporukka, lenkkiporukka, ompeluseuraporukka, opiskeluporukka, ryyppyporukka jne. Lukijalle jää epäselvyys porukan luonteesta, jos käytät siitä vain ilmaisua porukka.

   Poista
  3. Mulla ainakin ensimmäinen hakutulos Googlessa oli tämä : http://urbaanisanakirja.com/word/porukat/ , ei luulisi sinullakaan nyt olevan epäselvyyttä.

   Poista
  4. Niin, minulla oli ainakin ensimmäinen hakutulos juuri tuo Wikisanakirjan osuma. Miksi käyttää termiä, joka on epämääräinen ja monimerkityksinen? Yritätkö sillä viestittää jonkinlaista salaperäisyyttä?

   Poista
  5. Kyllä, salaperäisyyttäpä hyvinkin! Ja lisäksi, termi ei ole mielestäni mitenkään epämääräinen, en oo törmännyt yhteenkään joka ei tietäisi mihin tuo termi viittaa. Jos itseäsi häiritsee niin paljon, suosittelen jättämään lukematta postaukseni.

   Poista
  6. Niin, ongelmahan on se, että tuo termi voi viitata hyvinkin monenlaiseen ihmisjoukkoon. Totta kai jokainen yhdistää sen johonkin, mutta se ei ole välttämättä se, mitä sinä olit tarkoittanut. Siitä siis johtuu se epämääräisyys. Eikö blogin kirjoittajan tulisi pyrkiä käyttämään sellaista sanastoa, jolla hän ei tietoisesti johda lukijoitaan harhaan?

   Poista
 2. Onko tuo 11e paljonkin kalliimpi kuin kivijalkakaupoissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos yksittäin ostaa liikkeestä niin on aika samanhintaisia, mutta liikkeissä kannattaa käyttää niitä 5 kpl / 25$ tai 3kpl/ 20$. Noihin kamppiksiin verrattuna on siis kalliimpia :)

   Poista
 3. Mun täytyykin heti mennä kurkkaamaan tuota nettisivua :) En oo kyl hajuejen ystävä mut jos sieltä löytyis mulle jotain muuta.Kuvat ovat kyllä tosi kauniita <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe