Latest Instagrams
sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Lauantai kanssani

Mää oon suunnitellut jo jonkun aikaa tekevän tälläsen "päivä kanssani" -postauksen, mun mielestä näitä on kiva lukea muiden blogeista. Unohdin tietenkin kuvata juttuja aina välillä, mutta eipä se niin vakavaa ole.

Noniin tässäpä mun hyvin tavallinen lauantai: 


04.15 - Herätys.  Väsyttää aivan järkyttävän paljon. Zombina raahaudun vaatehuoneeseen, veän hupparin päälle ja kollarit jalkaan. Meikkaan äkkiä, hiukset kiinni, koiralle ruoka ja ulos ovesta.


04.50 - Leimaan itteni sisälle töihin. 

05.00- 13.00 Töitä, väsyttää ja haluan vaan nukkumaan. Työpäivinä oon koukuttunut Red Bulliin, Rebe pelastaa päiväni ja jossain vaiheessa aamua väsymyskin vähän helpottaa.


(Hyvin hyvin hyvin väsynyt naama 04.30 / Mun rikkinäiset työkengät. ) 

13.15 - Kotona. Tekis mieli mennä päikkäreille mutta ei oo aikaa. Syön äkkiä leipää, vaihan vaatteet ja hengailen Lunan kanssa vähän aikaa. 

 13.45 - Lähen kirpparille tyhjentämään mun pöytää. Oon nyt pari viikkoa myyny tavaraa kirppiksellä ja onneksi oon päässyt eroon mun ylimääräsistä tavaroista. Kauheeta miten paljon turhaa tavaraa kertyy.. 


14.15 - Takaisin kotona. Päivän toinen energiajuoma kurkusta alas (en juo kahvia joten litkin energiajuomia työpäivinä. Tiedän, epäterveellistä mutta koitan rajoittaa tän vaan työpäiviin. ) Koitan vähän fiksata naamaa järkevämmän näköiseksi ja harjaan hiukset. Tuun siihen tulokseen että tätä naamaa ei pelasta tänä päivänä enää mikään. 15.00 - Lähdetään mun vanhempien luokse

15.30 - 17.00 - Porukat on käyny reissussa ja sain tuliaisia! Touhuan Lunan kanssa, käydään lenkillä ja nukun veljen sängyssä samalla kun pojat pelaa änäriä. :D 


( Luna innoistaan lähdössä. Luna innostuu aina kun otetaan häkki mukaan, sillo se tietää että lähetään johonkin autolla.  / Luna mummulassa ) 

17.30 - 18.30 Kotiin ja heti salille. Oon vaihtanut viime aikoina salia, tästä lisää myöhemmin! Voisin tehdä treenipostauksen nyt ku vihdoin oon saanut itteeni niskasta kiinni tän kesän jälkeen. 

19.00 Sauna päälle ja lenkille Lunan kanssa. 19.45- 21.00 Saunomista, koneella istumista ja leffan alotusta. Ei tosin ehditty katsoa kauaakaan kun mun silmät alko lupsumaan ja menin jo vähän yli 9 nukkumaan. Villi lauantai ilta ;) Oli kuitenkin virtaa enemmän seuraavalle aamulle, tänään kello soi nimittäin 5.15. Sai kuitenkin nukkua tunnin pitempään ;) 
Eilen oli kiva päivä!

4 kommenttia:

  1. Sun päiväs on menoja täynnä :) Ihania selfieitä <3

    VastaaPoista
  2. Ilmeisesti siis vanhempiesi luona sait joiltain epämääräisiltä porukoilta tuliaisia ...

    Voisit joskus hieman valottaa tuota työnkuvaasi. Oletko jossain varastossa tai kaupassa työssä, kun työvuorosi alkavat noin aikaisin?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe