Latest Instagrams
torstai 4. syyskuuta 2014

Bali

Jee vihdoin sain uuden kameran johdon! Pääsen siis vihdoin laittamaan lisää kuvia meidän reissusta. Me ollaan oltu nyt kotona puolitoista viikkoa ja tuntuu että reissusta on ikuisuus. Luin jostain että loman vaikutus loppuu kahden kuukauden päästä siitä kun palaa töihin. Siis kahden kuukauden. Mulla loma on vaan kaukainen muisto jo tän puolentoista viikon jälkeen :D 

Nyt kuitenkin takaisin Balille kuvien muodossa. Nää ei tuu missään tietyssä järjestyksessä, poimiin näitä sitä mukaa kun kuvakansiosta tuli vastaan :)


Kuta Beach, ranta just meidän hotellia vastapäätä.


Snorklausretkellä. Kannattaa ehdottomasti käydä snorklaamassa Balilla, siellä oli niin värikkäitä ja kivannäköisiä koralleja ja kaloja. Korallit oli niin isoja että niihin osui vahingossa räpylöillä vaikka syvällä oltiinkin. Balilla on monen monta kohdetta jossa käydä snorklaamassa ja oltas mielellään kierretty vaikka ne kaikki, mutta ei haluttu käyttää koko lomaa pelkästään snorklaamiseen. Balilla voi vuokrata kuljettajan ja pikaveneen viemään snorklauskohteisiin tai ottaa paikalliselta sukellusfirmalta retki. Me otettiin tollanen valmisretki jossa oli vain kaks meidän lisäksi, kyse ei siis oo mistään järkyttävästä turistibussista jossa yks opas huutelee ohjeita. Kaikilla näillä retkillä mitä mää katoin, oli tosi pienet ryhmäkoot. Venematkoilla oli kiva jutella oppaan ja näiden kahden muun kanssa kun ei ollut niin paljoa porukkaa. 


Vesipuistossa. Tykättiin kovasti tosta Balin vesipuistosta! Se oli paljon edullisempi kuin vaikkapa se missä käytiin Dubaissa, mutta silti tuolla riitti tekemistä. Sillon ku me tultiin reissusta viime viikon maanantaina, aattelin että ei todellakaan nyt vähään aikaan reissuun. Se kotimatka oli niin pitkä ja tuskanen flunssaisena, mutta nyt pikkuhiljaa on kiva alkaa miettimään seuraavia reissuja ja kohteita. Yks kohde meillä on mielessä, mutta saa nähdä mihin tässä syksyn / talven aikana päädytään. Niinhän meillä tuon Balinkin kanssa kävi että ensin oltiin lähdössä Malesiaan ja sitten vaihdettiin maata. Ensin oltiin menossa Singaporen kautta mutta päädyttiin Bangkokiin. Vielä on siis niin aikaista alkaa ees kunnolla suunnittelemaan, mutta ainahan sitä pitää haaveilla jo uusista reissuista ja uusista mahtavista kokemuksista. Vielä on aikamonta kolkkaa maailmasta näkemättä ;)

7 kommenttia:

 1. Sun lomakuvia on todella ihana katsoa.
  Niin hienoa ,että te otatte kaiken lomasta irti ja käytte eri paikoisa <3

  http://kaika85.blogspot.fi/2014/09/camouflage.html

  VastaaPoista
 2. Oii näyttää upeelta! :) itekkin tässä yhessä vaiheessa oli kauhee hinku päästä Balille :D Nyt kuitenkin enemmän ehkä miellyttää suunnata amerikkaan :D Varmasti Balikin siisti ja käymisen arvoinen paikka, sinne jos joskus tässä myöhemmin lähtis :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu kans että USA ois seuraava matkakohde, siinä on kyllä puolensa kun vertaa esimerkiksi Aasiaan. Toki hintataso on korkeempi, mutta siellä hommat toimii kunnolla ja saa hoidettua asioita englanniksi. :D Aasiassa kun toi kielitaitoki on mitä on..

   Poista
 3. Paljonko tuonne maksoi lennot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lentojen hinnat vaihtelee aika paljon eli se että mää oon saanu lennot esim. 600 eurolla, ei tarkoita että jokainen ne sais tohon hintaan. Voi löytyä halvemmalla tai paljon kalliimmalla. Me lennettiin eka HEL- BGK joka makso vähä alle 600e. Bangkokista sitten Balille suora lento oli vähä yli 100, en muista tarkkaan. Mun mielestä ei mitenkään järkyttävän kalliit kun ottaa huomioon kuinka kauas maailman toiselle puolelle tolla pääsi :)

   Poista
 4. oii ihania kuvia! pääsispä taas lämpimään :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe