Latest Instagrams
keskiviikko 27. elokuuta 2014

Valmiina syksyn sateisiin!

Mää oon ostanut pari uutta juttua syksyä varten. Toinen löytö on reissusta ja toisen tilasin matkan aikana joten se odotti mua kotiin tullessa. Voisin kerrankin sanoa että nää kaks juttua on tosi hyödyllisiä ja oikeesti käytännöllisiä..

DSC_0001 1

Tilasin Outnetistä toiset Hunterin kumpparit, koska edelliset on niin mukavat jalassa ja niillä on hyvä käydä jopa koiran kanssa kävelyllä. Kumpparit monesti hölskyy jalassa ja niillä kävelyä on sellasta lompsimista, mutta Huntereillä on oikeesti mukava kävellä. Huntereita saa jonkun verran Outnetistä, niitä tulee lisää aina silloin tällöin. Hunterit siellä on noin puoleen hintaan tai jopa vieläkin edullisemmin jos vertaa vaikka Brandosiin. 


DSC_0007

Valkoinen ei ehkä oo ihan perinteinen värivalinta, mutta mun oli vaan pakko saada tän väriset. Käytin näitä jo tänään sinisten farkkujen kanssa ja ne sopi yhteen niin hyvin! Sadepäivät on vähän kivempiä kun voi käyttää uusia kumppareita ;) 


DSC_0002
 
Kengät olin itseasiassa nähnyt sivulla oli jonkun aikaa sitten, mutta en tilannut niitä koska en tiennyt minkä kanssa niitä käyttäisin. Löysin tämän takin reissussa Pull & Bearista ja ihastuin siihen heti. Kyllä, valkoinen sadetakki. En oikein itekkään tiedä miksi tähän ihastuin. Jätin sen ekalla kerralla kauppaan koska ajattelin että en todellakaan tarvi tällästä. Seuraavana päivänä kipitin takaisin kauppaan ja ostin tämän. 

Nämä, siniset farkut ja ruskeat asusteet, siinä on asu syksyn sateisiin! :)

4 kommenttia:

 1. Tuo takki on niin upea<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tosi nätin väriset. Valkoinen ei oo yhtään omaa tyyliäni, mutta joku siinä "värissä" silti kiehtoo. Oon kans monesti Outnetissä katsellut Huntereita. Pitkävartiset kumpparit ei oo mun juttu, mutta lyhytvartiset on kivoja. Oon myös katsellut niittiversioita Huntereista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans valkosta tosi vähän, lähinnä vaan neuleita. Saa nähä miten osaan näitä käyttää :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe