Latest Instagrams
perjantai 15. elokuuta 2014

Syksy tulossa

Mää oikeesti odotan jo syksyä. Musta on kiva mennä takaisin kouluun, viimeksi mulla on ollu kunnolla luentoja huhtikuussa.. Toukokuussa kävin vaan tekemässä pari tenttiä. Syksyllä on aina sellanen "uusi alku" -fiilis kun koulut alkaa uudestaan, ostetaan uusia vaatteita, harrastukset alkaa ja kaikki tv- sarjat alkaa. Kaikki palaa kesän jälkeen ns. takaisin normaaliin. Ihana alkaa seuraamaan uusia sarjoja ja BB alkaa (toivottavasti se on tänä vuonna hyvä..). Reissun jälkeen mää vaihan myös salia eli treenaamiseen tulee kans uusia tuulia. Mulla on myös vähän muita suunnitelmia treenaamisen suhteen, mutta niistä lisää sitten myöhemmin. Toivottavasti myös meidän uintikerrat jatkuu, nyt kesällä täällä on ollut uimahalli suljettuna ja toisessa uimahallissa allas rempassa.. Syksy tarkoittaa myös sitä että voi lipittää teetä sohvalla ja kattoo rauhassa leffaa, kesällä kun tuntuu että koko ajan pitäs olla menossa milloin rannalla tai milloin terassilla. Toisaalta syksy tarkoittaa myös koulukiireitä, tenttejä ja mulla alkaa kandin teko, mutta ei haittaa! 

Tähän syksyfiilistelyyn sopii hyvin syksyiset asut joita kokosin ennen reissua ja haaveilin jo saappaista ja neuleista.. 

 HATUT. Syksyllä mää haluaisin käyttää paljon hattuja. Kiharat ja tuollainen hattu näyttää tosi kivalta! Mulla on yks musta villahattu, se on tosin paljon isompi ja leveämpi. Mää käytin sitä tasan kerran viime vuonna ja musta tuntu että se oli vähän liian huomiota herättävä aamubussissa. Mutta nyt päätin että ihan sama, mää haluan käyttää sitä silti. Voisin koittaa etsiä jostain tollasen vähän hillitymmän hatun, ruskeana tietenkin.

 NAHKATAKIT. Nahkatakin kuuluu tietenkin aivan ehdottomasti syksyyn. Ne ja saappaat ovat yksi parhaita asioita syksyn pukeutumisessa. Nahkatakin voi pukea farkkujen kanssa tai vaikkapa tyttömäisen mekon kanssa. Sopii ihan mihin vain! 

 FARKKUTAKIT JA MAKSIMEKOT.  Farkkutakit, niitäkin mulla on jo ikävä :D Ne on ollut ihan liian kuumia hellepäiviin. Maksimekkojenkaan ei tarvitse joutua vielä varastoon, sillä ne on käteviä myös syksyllä. Sinne alle voi kätevästi piilottaa paksut sukkahousut tai vaikkapa legginssit.

TRENSSIT. Kokeilin viime vuonna yhdistää trenssin ja Converset ja mun mielestä ne sopi hyvin yhteen! Trenssi itsessään on niin naisellinen ja jotenkin "virallinen", joten tykkään että tennareilla siihen saa jotain rentoa mukaan. Mulla on tosi hyvä trenssivalikoima syksyksi; musta, beige ja tummansininen löytyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe