Latest Instagrams
sunnuntai 3. elokuuta 2014

Prinsessamekko

Tiedättekö mitä? MÄÄ OON LOMALLA!! Koko tää viikko on oikeestaan mennyt vaan lomaa odottaessa. Mutta nyt oon jo ihan lomatunnelmissa, ihanaa kun saa nukkua pitkään eikä tartte mennä eläkeläisten aikaan nukkumaan. Ja tietenkin loma tarkoittaa sitä että reissuun on enää tänään 4 päivää!! Mun täytyy kyllä alkaa jo pakkaamaan..

Nyt kuitenkin eiliseen kun juhlittiin mun loman alkua tyttöjen kanssa! Sain taas mulle hyvän kuvaajan ja sain ikuistettua tän ihanan Gina Tricotin mekon päällä. Ostin tän joskus keväällä enkä oo oikein keksinyt missä tätä käyttäisin. Nyt kuitenkin päätettiin tyttöjen kanssa laittaa vähän paremmat ryysyt päälle ja sain mahdolisuuden laittaa prinsessamekon! 

DSC_0003

Luna näköjään photobombbaa kuvassa.. :D Tää mekko sopis täydellisesti vaikkapa kesähäihin. Mää nyt kovasti mietin että voinko ottaa tän Balille mukaan.. Ehkä tää menis arkimekosta jos asustas vähän erilailla, jättäs korot pois ja hiukset vaikka ponnarille jne. Tää on niiiin ihana. Tosi rento, niinkuin kesällä kuuluukin (en vois ikinä kuvitella pukeutuvani johonkin kiristävään kotelomekkoon tälläisillä helteillä) ja värityskään ei vois enempää kesäisempi olla. 


DSC_0015

Mun laukku ei sovi tähän asuun yhtään, mutta mulla ei oikeen oo mitään kivaa pientä ruskeaa laukkua joka tähän ois sopinu. Koroiksi ois kans passannu tosi hyvin ruskeet, mutta halusin laittaa sitte vielä pinkit korkkaritki jotta ois varmasti tarpeeksi prinsessaa :D
Tyttöjen iltaan tietenkin pinkkiä juomaa ;) Maistoin tota kuoharia eka kertaa ja se oli ihan jees, ei tosin niin hyvää kuin Fresita!


Ja tyttöjen iltaan kuuluu tietenkin selfiet ;)

Nyt mää alan tekemään pari postausta jo loman ajaksi, meillä on kummassakin hotellissa netti, mutta ulkomailla nettiyhteykset välillä on mitä on.. Mutta jos vaan netti toimii niin tuun ehottomasti postaamaan myös reissusta, kattavammat matkapostaukset jää kyllä sitten reissuun jälkeen, mutta kunhan ees vähän fiilistelykuvia pystyisin laittaamaan! Ja asuja! Nyt täytyykin alkaa pohtimaan mitä otan mukaan, koska on hyvin mahdollista että löydän jotain uutta Bangkokista.. Ehkä otan vaan bikinit mukaan..

8 kommenttia:

  1. Aivan täydellinen asu!! Todella kaunis ja ihana mekko <3

    VastaaPoista
  2. Hyvän näköisiä mimmejä noissa kuvissa!

    VastaaPoista
  3. ihana mekko! ja kaunis sinä! :---)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe