Latest Instagrams
perjantai 8. elokuuta 2014

Perillä Bangkokissa!

Hellurei täältä Bangkokista. Täällä on kello puoli neljä ja ollaan saavuttu tänne jo ihan aamusta. Onneksi saatiin heti hotellihuone, muuten ois ollu vähän turhan raskasta lentojen jälkeen nuokkua aulassa tai yrittää käydä jossain käppäilemässä. Saatiin siis heti nukuttua päikkärit ja sitten lähdettiin syömään tuohon läheiseen ostoskeskukseen, MBK:hon.


Tälläset näkymät hotellihuoneen ikkunasta! Meidän hotelli on siis Mercure Siam -niminen ja sijaitsee ihan keskellä näitä ostoskeskuksia. Tästä on tosi lyhyt matka mm. just tuohon MBK -keskukseen ja sellasta kävelykatusiltaa pitkin pääsee myös muihin. Tää on aika perus hotelli, muistaakseni 3 -tähen. Huone on pieni mutta kyllä tässä tän viikonlopun majailee.


Teen kotona sitten tarkempia postauksia näistä miljoonista ostosmahdollisuuksista täällä Bangkokissa, mutta tässä vähän esimakua. Tuo MBK on sellanen pahin krääsähelvetti jossa suurin osa tavaroista on myynnissä näin ns. kojuissa eikä esim. sellasia H&M:n tyylisiä kauppoja. Tavaraa on ihan hirveesti, jopa niin paljon että mää en pysty kattelemaan mitään. Miten tuostakin korukaupasta alkaa mitään ettimään kun sitä tavaraa on noin paljon. Mää muutenkin meen kauppaan jos nään siellä jotain kivaa, tuolla ei oikein mikään pistä erityisesti silmään kun sitä tavaraa on tuhansittain silmien eessä. Mutta kyllä mää täällä oon aiemmin ollut kuin taivaassa, nyt vaan ahisti noi krääsän määrä. Saattaa tosin olla vaikutusta myös olemattomilla yöunilla, mutta ostin tuolta vain supermarketista uuden Babylips huulirasvan.. :D Kerroksia on tosiaan 7, täynnä tälläisiä kojuja. Halpaa kylläkin on, mutta niistä Mulberryn laukkujen laadusta en mee takuuseen... ;p

2 kommenttia:

 1. Ihania lomakuvia :) Kunpa itsekkin pääsis reissuun.

  Blogini osoite on muuttunut ja olisi ihanaa jos liittyisit sinne lukiaksi ;)
  http://mygorgeousdreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo käyn tsekkaa uuden blogisi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe