Latest Instagrams
sunnuntai 31. elokuuta 2014

Matkakuvia

Heipsan! Mulla alko perjantaina työt joten loppuviikosta ei oo paljoa täällä musta kuulunut, arkeen paluu ottaa aina aikansa. Huomenna mulla alkaa luennot, kivaa! Mää en edelleenkää oo saanut mun tilaamaani johtoa kameraan, joten en pääse kunnolla postaamaan reissukuvia. Mulla kuitenkin löytyy jonkin verran kuvia puhelimesta joita en tänne vielä oo laittanut, joten täältä pesee!


Selfie Tukholmasta, vielä jaksoi hymyillä matkan alussa :P / Kerrankin meillä oli paljon jalkatilaa koneessa, olin varannut meillä paikat exit -paikoilta. Mentiin muuten sillä Norwegianin uudella Dreamlinerillä ja olihan se hyvä! Isommat ikkunat, vähemmän melua, valotus joka mukautuu vuorokauden aikoihin, eli vähemmän jetlagia. Viihdejärjestelmän kautta pystyi myös tilaamaan itselle juotavaa tai syötävää, korttia pysty vingauttamaan tossa laitteessa ja lentoemännät kuletti tilauksen paikalla. Tuolla ei siis ollut sitä ärsyttävää kärryjen rullausta.


Thaimaan suurimmilla markkinoilla, tykkäsin! / Vähän ostoksia.. Tykkään noista simppeleistä laukuista niiiin paljon. Ne on aitoa nahkaa ja maksoi naurettavat kaks euroa kappale. Nyt ihan harmittaa että en tutkinut sen myyjän kojua sen tarkemmin, bongasin noi just ku oltiin lähössä. Siellä ois varmasti ollu kivoja pikkulaukkujakin..


Pari asua reissusta.. 


Balilla syötiin ihan liikaa, siellä ruoka oli niin halpaa että tuli juotua jotain smoothieta vaikka ei ois nälkä ollutkaan. Ruoka oli myös tosi hyvää ja uskalsin kyllä syyä ihan mitä vaan, moni on kysellytkin multa nyt reissun jälkeen että enkö pelännyt ruokamyrkytystä jne. En oo koskaan saanu Aasiasta ruokamyrkytystä, Euroopasta kylläkin. Tosin tuolla Balillahan on ihan käsite "Bali belly", joten ihan yleistä siellä on että maha menee vähän sekasin erilaista bakteeritasapainosta johtuen. Ekat maisemat Balilta taksissa, mulla vaan pää pyöri ku kattelin ympärille :D  / Meidän hotellihuone Balilla! 


Ja rantaelämää. Siinäpä meidän loma todella lyhyesti; shoppailua, syömistä, nähtävyyksiä ja rantaelämää. Ja rentoutumista. Sitä mulla on jo nyt ikävä. Sitä että päivän aikana tarvii vaan käyä syömässä, nyt sitä pitää jopa ite tehä :D

IMG_5096

Ja reissun paras kuva. Minä surffaamassa. ;D

3 kommenttia:

 1. Sinulla on taas tuollainen epäonnistunut rantakuva, jossa ilmeisesti omat jalkasi häiritsevät maisemaa. Etkö voisi olla hieman huolellisempi ottaessasi valokuvia? Kamerastahan näkee heti kuvan oton jälkeen, onko tulos onnistunut vai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et tullut ajatelleeksi että ne on siinä tarkotuksella? ;) Se on hot dog legs -kuva! http://hot-dog-legs.tumblr.com

   Poista
 2. Eipä tosiaan tullut mieleen. Sittenhän tuo vika on jopa vielä helpompi korjata ensi kerralla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe