Latest Instagrams
lauantai 9. elokuuta 2014

Chatuchak weekend market in Bangkok

Tänään me lähdettiin aamulla kohti Chatuchak markkinoita. Ne on Thaimaan suurimmat ja alkujärkytyksen jälkeen siellä tuli tehtyä oikein mahtavia ostoksia. Markkinat todellakin oli isot ja aluksi tosi sekavat. Alue on kuitenkin ns. järkevästi järjestetty että yhdessä osiossa on vaatteet, yhdessä antiikki jne. Aika hyvin siis loppujen lopuksi osattiin siellä liikkua. 


Markkinat oli siis tehty tällästen peltihökkelien alle. Niissä meni satoja pieniä kujia niin vaaka- kuin pystysuunnassa. Markkinoilta löytyi oikeesti kaikkea mahdollista. Koriste-esineitä, pyyhkeitä, tosi paljon vaatteita, koruja, kenkiä, kukkia, lautasia ja jopa lemmikkieläimiä. Mua säälitti ne elukat siellä niin paljon että kävelin vaan nopeesti ohi. Muuten oisin varmaan ostanut niistä jokaisen ihan vaan että ne pääsis tuolta pois. Tykkäsin näistä markkinoista tosi paljon koska näistä huomas että nää ei oo tehty turisteja varten. Täällä oli tosi paljon paikallisia ja tietenkin myös niitä turisteja, mutta en huomannut kuin pari sellasta feikki DC:n paita kojua mitkä ois selvästi turisteille. Laukkukojuja kans muutama, mutta oon huomannut että paikalliset käyttää täällä aika paljon niitä feikkilaukkuja.


Täällä ois ollu aivan ihania esineitä kotiin, isoja lyhtykuppeja jne, mutta ei niitä oikein matkalaukussa saa kuletettua. Ostettiin kuitenkin pari taulua kotiin, sellasia missä ei ollut kehyksiä eli periaatteessa vaan paperi. Ja ostin pari aivan ihanaa koristetyynyliinaa. Ja tietenkin vähän muutakin, kuvaan ostokset sitten kokonaan kotona. Mutta aivan mahtavia löytöjä!! Ja tosi halpaa jos vertaa Thaimaan perinteiseen turistikohteisiin. Pattaya on ainut missä on vielä oikeesti edullista, muissa on noussu hinnat aika paljon. Täällä kylläkin hieronta on puolet kalliimpaa kuin Pattayalla. Siellä hieronnan sai 3 eurolla, täällä se maksaa 6e. Ei vieläkään todellakaan kallista, mutta täällä alkaa helposti ajattelemaan hinnat ns. paikallisena että hui ompa kallis jos joku maksaa 20e. Se on kuitenkin yli 1000 bathia :D 

Nyt aateltiin vähän levähtää ja lähtä sitten kattomaan Bangkokin turistikatuja joista mm. nämä tyttöbaarit löytää. En aatellut Teppoa niihin viedä, mutta pitäähän se meininki käydä kattomassa :D Siellä on myös samalla ilmeisesti yömarkkinat, eli sinne siis! Vielä huominen päivä aikaa tutustua Bangkokiin ja sitten jatketaan kohti Balia. Ihana päästä makoilemaan rannalle, täällä on tullut käveltyä niiiin paljon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe