Latest Instagrams
tiistai 12. elokuuta 2014

Autumn wish list

Uusi sesonki, uudet vaatteet ;) Mulle on muodostunut jo aika selkeä visio mun syksyvaatetuksesta. Valkoista, ruskeaa, beigeä ja tietenkin sinistä farkkujen muodossa! Kuulostaa ehkä tylsältä, mutta näyttää niin kivalta :P Musta tuntuu että mulla pyörii näillä toivelistoilla samat jutut, koska välillä en vaan saa hankittua jotain ihan helppoja ja edullisia juttuja vaikka kuinka tarvisin. Hyvä esimerkki tästä on perustopit, mää en vaan saa ostettua niitä vaikka monessa on reikä tuolla helmassa. 

 Mun ykköshankinta syksylle on saappaat. Mulla on ollu monena vuonna hankintalistalla saappaat enkä vieläkään oo löytänyt niitä täydellisiä yksilöitä. Oon tilannut paritkin kengät mm. eBaysta mutta niissä on aina ollut jotain miksi ne ei oo ollut ne täydelliset saappaat. Liian lyhyet (haluan ehottomasti polviin asti), liian tiukat jne. Nyt päätin sitten että panostan ihan kunnon saappaisiin, kylläkin mustiin, en tiedä miks laitoin tohon kuvaan ruskeet.. :D

Uudet Dr. Denimit mää ostinkin jo ja toi Michael korsin laukku on pyörinyt kans näillä listoilla jo varmaan vuoden. Nyt on kuitenkin myös aika hankkia uusia laukku, en vielä kyllä tiedä yhtään mikä. Kenties tuo Jet set, mutta Selfridgesille oli tullu myös uus malli Hamiltonista. Mää en oikein tykkää siitä "normi" Hamiltonista, koska se on niiiiiin monella ja se on jo niin massalaukku. Se on tyyliin jokaisen ensimmäinen laukku ja niin oli munkin. Nyt on se äitillä. Toi uus malli oli kuitenkin vähän kivemman mallinen ja jotenkin se ees vähän erottus joukosta.

Hopea kello ja nilkkurit on vaan tollanen lisäys jotka ois joskus kiva lisäys mun kenkäkokoelmaan ja hopeaa kelloa mulla ei oo ollenkaan. Ne ei kuitenkaan oo niin oleellisia kuin noi saappaat ja laukku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe