Latest Instagrams
torstai 21. elokuuta 2014

Almost the end of Bali

Meidän loma Balilla lähenee loppuaan. Huomenna on meidän viimeinen päivä täällä ja lauantaiaamuna täytyy ottaa suunta kohta lentokenttää. Aika on menny yllättävän nopeesti eikä mulla oo vielä niin kova koti-ikävä kuin aluksi kuvittelin että olis. On tietenkin ihana tulla kotiin ja nähdä Luna, mutta samalla kotiin tulo tarkottaa loman loppua :( 

Me ollaan ehditty tehä vaikka mitä; ollaan surffattu monena päivänä, snorklattu, käyty vesipuistossa, rentouduttu rannalla, shoppailtu vähän, syöty ihan liikaa ja käyty retkellä pyörimässä ympäri Balia. Balilla maisemat on todella upeita, laitan parempia kuvia heti kotoa, täällä en jaksa alkaa käymään kuvia läpi. 

 Kuten sanoin, ollaan syöty ihan liikaa kaikkea hyvää :D Ruoka täällä on tosi halpaa, joten tulee syötyä vaikka ei nälkä oliskaan.. Mulla kyllä tekee jo mieli normiruokaa ja puuroa aamupalaksi! :D / Biitsinäkymiä. Meidän hotelli on ihan Kuta beachia vastapäätä joten ollaan surffattu siellä, se sopii hyvin alottelijoille. Tai mulle joka ei edes pysy pystyssä kunnolla ;D / Eilen oli retkipäivä, retki kesti melkein 10h ja kärsin siitä kuuluisasta Bali Bellystä (täällä on niin erilainen bakteerikanta..), loppumatkasta ei enää naurattanut :D /Mutta retkellä oli upeita maisemia. Ollaan nähty niin tulivuori, vesiputous kuin riisipeltojakin. Näistä lisää kuvia myöhemmin. / Viimeisiä päiviä auringossa! Täytyy varastoida auringonvaloa, kohta sitä ei nää pitkään aikaan :D /

Lauantaina meillä alkaa tosiaan pitkä kotimatka, joudutaan jäämään Bangkokiin yhdeksi yöksi, koska lento Helsinkiin lähtee niin aikaisin. Periaatteessa matkustetaan siis koko viikonloppu, jäädään vielä yöksi Helsinkiin ennen lentoa Ouluun.. Rankkaa, mutta kotiinpäin on aina helpompi mennä.

4 kommenttia:

 1. Teidän loma kuulotaa todella hyvältä :)
  Odotan innolla kuvia tulivuoresta ja vesiputouksesta.

  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma olikin aivan ihana <3 Ja mää tietenkin hukkasin kameran johon.. Eli nyt äkkiä metästää uutta niin pääsee laittaa kuvia!

   Poista
 2. Oi kuinka ihania maisemia! =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe