Latest Instagrams
perjantai 11. heinäkuuta 2014

Sommartiden

Musta tuntuu että kaikki postaukset jokaisessa blogissa on "kesä sitä ja kesä tätä", mutta suotakoon se anteeksi kun vihdoin on kesä!! Mää oon nauttinut näistä ihanista päivistä töiden jälkeen parvekkeella ja unohtanut kuvailun ja päivän asut ihan kokonaan. Ei vaan jaksa muuta kuin keskittyä rusketukseen :D Ja sehän muuten käy ihan työstä! Mulla on varmaan joku tanoreksia kun tuntuu että rusketuksessa ois aina parantamisen varaa :D Mutta nyt se on pikkuhiljaa balivalmis ja siellä sitten parannellaan ;) Kauheeta ku mulla riittäs asiaa rusketuksesta. Mutta mun mielestä vaan ruskettunut iho on paljon kauniimpi kuin ihan kalpea vaalea iho ja lisäksi ihminen näyttää ruskettuneena paljon terveemmältä. Jotenkin hehkuu. Working on that tan... Haha naamani ei oo oikeesti noin valkonen, puhelimen huono kuvanlaatu hämää ;D 
Tänään mun päivä näytti töiden jälkeen tältä. Tuoreita mansikoita, hyvä kirja (oli kylläkin aika surullinen välissä :( ), Pepsi Maxia ja rusketusöljy. Miettiin tässä että voisin alkaa rusketusöljyjen testaajaksi. Mää oon nimittäin ihan koukussa siihen, täältä Suomen surkeassa UV -säteilyssä ei voi saada kunnon rusketusta ilman kyseisiä aineita :D Näin Prismassa Hawaiian Tropicilta sellasesta pelkkää rusketusöljyä, täähän Garnierin on periaatteessa aurinkoöljy. En oo muuten kertaakaan testannut tätä paljon hypetettyä baby oilia rusketuksen saamiseksi, toimiikohan se paremmin kuin öljyt? :D Thaimaassa mää laitoin kookosöljyä, jotain sellasta paikallista ja oikeesti 100% öljyä. Vitsi kuinka hyvä rusketus tuli, mutta tolla öljyllä kans palaa nopeesti, varsinkin noin kovilla UV -sätelyillä. Sellasen haluaisin tänne Suomeenkin, harmi kun en hoksannut sieltä ostaa. 


Tämän päivän hippityyli. Tällänen hippityyli tuntuu olevan joka kesäinen suosikki, mutta se vaan jotenkin sopii kesään. Isot aurinkolasit, letit ja kaikenmaailman hapsut <3 Yks ehdoton juttu festareille ois kukkapannat, me aiotaan mennä Qstockiin joten pitäs käyä Glitterissä ennen sitä. 

Jihaa taas perjantai ja tällä tytöllä on taas vapaa viikonloppu! Huippua! Tänään aion syödä vähän lisää mansikoita ja kattoo leffaa Tepon kanssa ja huomiseksi ollaan suunniteltu kiva päivä. Lähdetään kavereiden kanssa rannalle eväiden kanssa ja mää pääsen taas ruskettamaan itseäni :D Mahtavaa viikonloppua!! 

1 kommentti:

  1. Mulla on sama rusketus-syndrooma! Melkeen stressaan sitä jos en oo ehtinyt oottaan tarpeeksi aurinkoa :DD Onneksi on jo aika hyvällä mallilla, vaikka tosiaan aina löytyy parantamisen varaa ;) Ollaankohan me jotenkin outoja?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe