Latest Instagrams
sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Maybelline Babylips

Näitä huulirasvoja on hehkutettu joka toisessa blogissa Suomessa ja varmaan jokaisessa ulkomaalaisessa blogissa. Eikä yhtään turhaan. Löysin näitä "ihmerasvoja" Thaimaasta ihan sattumalta ja pakkohan niitä oli ostaa kun niin paljon hyvää niistä olin kuullut. Hintakaan ei ollut paha, vähän alle 2e ;) Suomeenhan nää huulirasvat ilmeisesti tulee kesän jälkeen, joten sitten pääsen hommaamaan lisää näitä!

P6250012

Ostin yhden tollasen värittömän huulirasvan ja kaks värillistä. Mää en yhtään tiedä mitä näistä on tulossa Suomeen myyntiin, mutta toivottavasti ainakin nää :D Nää kosteuttaa tosi hyvin ja pysyy huulilla pitkään, paketissa luki että jopa 8h.

P6250011 

Nää kaks värillistä sopii hyvin vaikkapa rantapäivään kun haluaa vähän väriä huuliin mutta huulipuna ois vähän liikaa. Tykkään myös pitää näitä töissä mukana jolloin on helppo lisätä väriä huuliin pitkin työpäivää. Täydellisiä kesään, sellasta huoletonta väriä ilman liiallista pynttäytymistä. 


Nyt vain ootellaan että näitä tulee Suomeen ja pääsen testamaan loppujakin värejä mitä Thaimaasta jäi ostamatta ;) Tai hankkimaan loppuun kulutettujen tilalle uusia. Oonkin ehkä vähän säästellyt näitä että ne ei loppus... Luulen kyllä että löydän Balilta lisää! (25 päivää!!)

6 kommenttia:

 1. Heippa,

  luin että oot tilannut ton sun toisen Neverfullin eBaysta, itekin oisin kiinnostunut samaisesta laukusta mutta tuntuu hurjalta tilata sen hintanen laukku netin kautta ja vielä käytettynä :D Oisko sulla jotakin vinkkeja tai joku tietty myyjä keltä ostit? Tietenkin palautteiden perusteella näkee että millainen myyjä mutta kyllähän se vähän hirvittää kun ei kuitenkaan ihan pienestä summasta ole kyse. :)

  t. Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Mulla ei valitettavasti ole mitään yhtä tiettyä myyjää jolta laukkuja etsin :/ Kannattaa aluksi googlettaa mistä tunnistaa feikin, räikeimmäit yksilöt tietenkin näkee jo päältä. Jos myyjä myy aitoa laukkua, se kans on valmis laittamaan lisäkuvia pienistä yksityiskohdista. Mää oon myös kokenut suureksi avuksi Purseforumin, jossa on ihan omat palstat näitä ebay juttuja varten. Siellä leidit antaa oman näkemyksen siitä näyttääkö laukku aidolta.

   Mun mielestä eBaysta voi ihan hyvin mielin ostaa laukun, koska siellä on niin hyvä ostajan turva. Jos käykin ilmi että laukku ei ole aito, yhteyttä vaan ebayn buyer protectioniin ja rahat saa takaisin. :)

   Poista
 2. Noi tuubit on niin söpön värisiä.

  VastaaPoista
 3. Onhan näitä ollu Suomessa jo koko kesän myynnissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä ne tuli esim. Anttilaan ja Stockmannille tossa heinäkuun puolessa välissä.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe