Latest Instagrams
keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kesämeikki

Kesällä mää en meikkaa juuri ollenkaan, varsinkin tälläsillä ilmoilla hikoilee sen verran että meikki ei edes pysyisi kunnolla. Ripsien pidennykset toki myös helpottaa, näyttää silti ihmiseltä vaikka ei pakkelia naamassa olisikaan ;)

P7230057 

Tässäpä siis meikit joita tällä hetkellä käytän. Varsinkin rannalle lähtiessä laitan yleensä vain kulmakynää ja jotain huulimeikkiä. Töihin sitten vähän ripsaria, aurinkopuuteria ja tuolla meikkivoidepuikolla peitän (tai yritän ainakin) tummat silmänaluset. Täytyy tax freestä kattoo jotain tujumpaa peitevoidetta :D   

P7230058

Talveen verrattuna käytän paljon nudeja huulikiiltoja ja noita Babylipsejä. Qstock on nyt tulevana viikonloppuna ja mää niin haluaisin sinne sellasen korallisen huulipunan. Sellanen sopis hyvin kesään, vaikka totuushan on että tää kesä alkaa olla ohi. Ainakin mun osalta Suomessa, me lähdetään reissuun kahen viikon päästä ja kun tuun sieltä, on jo elokuun loppu. Noi Diorin huulikiillot on muuten super hyviä, tykkään varsinkin tosta lip glowsta!


P7230059

Ostin tuon Maybellinen Fit me -meikkivoidepuikon testiin ennen kesää, aattelin että sillä ois helppo levittää meikkivoidetta just esim. peittämään tummia silmänalusia. En oo käyttänyt kertaakaan meikkivoidetta nyt kesällä, joten toi on tullut tarpeeseen. Koko naamaan en kyllä alkas käyttämään, vähän liian työlästä ja siitä tulee ehkä vähän liian pakkelimainen fiilis mun tyyliin. 

P7230060  

P7230056 

Tällästä mulla oli kun yritin kuvata meikkejä :D Luna oli erityisen kiinnostunut tosta meikkisudista. Ois ollu kiva repiä noita kuituja irti.

2 kommenttia:

  1. Heh, hauska tuo viimeinen kuva! :D

    VastaaPoista
  2. Mullakin vähenee meikin käyttö kesällä tosi paljon! Laitan oikeastaan vaan peiteväriä silmien alle ja jonnekin muualle jos tarttee. Mut sit kun saa vähän päivetystä niin tosiaan meikkivoidetta ei tartte. Oon monesti miettinyt kokeilla Diorin huulikiiltoja mutta en ole vieläkään ostanut. Ehkä vielä joskus :) Oon nimittäin tykästynyt tosi paljon Clarinsin huulipuniin ja kiiltoihin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe