Latest Instagrams
tiistai 1. heinäkuuta 2014

JULY

Mahtavaa että heinäkuu alkoi näin aurinkoisena ja lämpimänä! Tänäänkin mulla sattui sopivasti olemaan vapaapäivä, joten oon pystynyt nauttimaan lämpimästä ilmasta oikein kunnolla. Tänään on ollut tosi kiva päivä vaikka en mitään erikosita oo tehnykään. Kun aamun saa aloittaa parilla jaksossa Gossip Girliä, ei päivästä voi tulla huono ;) Oon syönyt jätskiä, käynyt kävelyillä koiran kanssa ja ottanut arskaa parvekkeella. Suunniteltiin että oltas lähdetty Lunan kaa uimaan mutta sitten iski laiskuus ja oli ihana vaan hengailla kotona.

P7010039

Jouduin kuitenkin poistumaan tänään kotoa muuallekin kuin kävelylle, joten sain taas laittaa ihania kesävaatteita päälle. Toivottavasti koko heinäkuu ois näin aurinkoinen niin ehdin käydä koko kesävaatevarastoni läpi :D Tässä tosiaan toinen niistä mekoista jotka ostin Thaimaasta. Tässä näkee kuinka kivasti toi laskeutuu ja on vaan niin mukava päällä. Mekko ois sopinut paremmin yhteen ruskean kanssa, mutta mun oli pakko saada noi kiilakorkosandaalit jalkaan, joten siksi myös muut mustaa. Täytyykin testata tota ruskeiden asusteiden kanssa. 


P7010038


Mekko - Thaimaasta / nahkatakki - New Look / laukku - eBay / kengät - Thaimaasta


Nää kengät oon myös raahannut Thaimaasta vuosia sitten mukaan ja edelleen käytän niitä joka kesä. Monesti matkoilla tulee tehtyä vähän hutiostoksia, ehkä menee sekaisin edullisista hinnoista tai muuten tulee sellanen shoppailufiilis että pakko ostaa jotain. Onneksi mulla on kuitenkin monia ostoksia joita käytän edelleen ja nykyisin sitä krääsää ei tule enää ostettua :D Kiilakorot on muuten parhaimmat kesäkengät, niillä on niin mukava kävellä! 


Aurinkoa ja hömppäkirjaa <3 

Nyt takaisin kirjan pariin!

1 kommentti:

  1. Voi että, just tollasia kiilakorollisia sandaaleja oon himoinnut tänä kesänä. Kiilakoroilla olis mukava kävellä, mutta tois silti ryhtiä asuun ihan eri tavalla kun matalat kengät. Toivottavasti täältä Suomestakin löytyis yhtä ihanat :) Kiva asu muutenkin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe