Latest Instagrams
tiistai 8. heinäkuuta 2014

Biitsillä

Nyt musta tuntuu että kesä on ihan kunnolla alkanut! Sisällä valuu hiki, koiralla on liian kuuma ja ei puhettakaan että jaksaisi salille taikka lenkille lähtä. Silti ei saa valittaa, ihanaa että on lämmintä! Voi kun vaan ois ilmastointi sisällä. 

Just tossa miettiin kuinka paljon enemmän tulee kesällä tehtyä kaikenlaista. Musta tuntuu että talvella käyn vaan koulussa ja töissä ja loppuajan makoilen sohvalla viltin alla pakkasta piilossa. Glögimukin kanssa. Okei, ei ois pitänyt mainita tota glögiä... Nyt toi nimittäin alko kuulostamaan liian hyvältä.. Kesällä kuitenkin tulee liikuttua enemmän (ei siis lenkeiltyä vaan esim. pyöräilyä rannalle jne), lähdettyä extempore jätskille torille ja jo vaan istuttua pihalla nauttimassa hyvästä säästä. Milloin oon esim. marraskuussa istunut ulkona nauttimassa hyvästä säästä, en koskaan.  Tänään me käytiin ekaa kertaa tälle kesälle kunnolla rannalla ihan vilttien, kirjojen ja kivennäisvesipullon kanssa! 

  
Ja heitettiin muuten virallisesti talviturkki! Koiran kanssa oon kyllä käyny kahlaamassa mutta nyt se on sitten ihan virallisesti heitetty.


Nallikarista tultaessa pysähdyttiin torille jätskille ja ihailtiin samalla maisemia. Kyllä tää Oulukin ihan nätti kaupunki kesällä on

Mulla on hiekkaa varpaissa, tuoksun aurinkoöljyltä ja on vaan niin kuuma. Nyt on alkanut kesä! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe