Latest Instagrams
torstai 24. heinäkuuta 2014

Asukriisi

Huomenna alkaa Qstock!!! Oon odottanut Qstockia kuin pieni lapsi joulua. Siellä on hyviä esiintyjiä, mulla on vapaa viikonloppu ja koska viime kerta Qstockissa oli niin mukava. On luvattu aivan loistavat ilmat ja siihen kun yhdistää pari kylmää olutta (mun uus lemppari on Ginger Joe, aivan huippu hyvää.), hyvän musiikin ja hyvän seuran niin loistava viikonloppu tulossa! Ja mulla on tietenkin asukriisi. Mun pitää tietenkin keksiä kaks asua koska Qstock kestää kaks päivää. Mää en muuten ikinä lähtis mihinkään festareille jossa täytys nukkua teltassa. Onneksi siis täällä Oulussa järjestetään yks festari kesässä :D Voisin kyllä muuten lähteä esim. Ruisrockiin, mutta hotellit varataan varmaan vuotta aikaisemmin enkä oo ikinä ehtinyt hotellia varata. 

Tässä siis kaks asua mitä oon huomiselle miettinyt. Converset ehottomasti jalkaan! Asuista puuttuu kaikki asusteet ja tietenkin hiukset ja meikki. Näyttää niin arkisilta mutta enköhän mää noista saa vähän juhlallisemmat. Kuitenkin, asu numero 1. on tollanen hippityylinen, sopis tosi hyvin festareille. Jotenkin noi silti vaikuttaa musta niin rantatyyliltä. Asu numero 2 on taas vähän klassisempi ja siihen voisin kyllä harkita Conversien sijaan ballerinoja. 

Aaa vitsi kuinka kiva viikonloppu tulossa! Ja kaikenlisäksi mulla on enää viis aamuherätystä ennen lomaa!! VIIS! Nyt jatkan kirjan lukemista, oon jäänyt taas niin koukkuun.  Kumpi asu on parempi?!?

4 kommenttia:

 1. Vasemmanpuolinen on enemmän festari henkinen :)

  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Molemmat asut ovat hyviä, mutta kenkävalinta ei ehkä ole paras mahdollinen. Eikö sen taustalla olevan tuolin voisi tyhjentää kuvaushetken ajaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää aattelin laittaa Converset koska yksi lava on rannalla, eli muuten kengät on täynnä hiekkaa. Lisäksi noi on niin mukavat että jaksaa koko päivän kävellä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe