Latest Instagrams
tiistai 17. kesäkuuta 2014

Valitusta

Tällä hetkellä loma tuntuu kaukaiselta muistolta vaan. Jostain luin että loman rentouttava vaikutus loppuu kuukauden päästä siitä kun on palannut töihin. Mulla se loppui ekana aamuna kun kello soi 04.15 töihin. Musta tuntuu että en kunnolla ehtinyt levätä jet lagia pois enkä matkustamisesta aiheutunutta univelkaa koska mulla oli vaan kaks vapaapäivää ennen töihin paluuta. Nyt mulla on aivan järkyttävä väsymys, tuntuu että en töiden jälkeen jaksa tehdä mitään muuta kuin ottaa päikkärit ja sen jälkeen pelata Candy  crushia padilla :D Jännittävä elämä. Huolestuttavinta tässä on se että töissä on ollut helpoimmat päivät tällä viikolla, nyt ne juhannus kiireet vasta alkaa. Väsymystä on siis tulossa lisää.

P6110410

Tässä yksi asu lomalta :D Lähdin reissuun mahdollisimman vähillä tavaroilla, joten käytin oikeestaan vaan tota laukkua ja noita kenkiä. Vaatteet valikoin sitten sen mukaan mitkä sopii niihin. Oli mulla yhet tennarit mukana ja släbärit mutta ne ei oikein ollu sellaset illalliselle sopivat kengät. Niin sitten lisää sitä valitusta. Mua ärsyttää ihan suunnattomasti tää Suomen kesä. Siis tänään aamulla oli +6 astetta. 6 ASTETTA! Ja tauolla kun katoin ikkunasta niin sato räntää. Ihan oikeesti miks täällä ei voi olla ees se 20 astetta. Ei tuu kesävaatteilla hirveesti käyttöä.. 


No onhan mulla vielä onneksi toinen loma pitämättä, mutta se ei nyt täällä räntäsateessa helpota. Onneksi kohta on juhannus ja me lähdetään mökille. Ajattelin vain syyä makkaraa ja lukee kirjaa. En oo jaksanu loman jälkeen ees lenkille tai salille joten sama syyä vaan makkaraa ja juhannuksen jälkeen ottaa itteä niskasta kiinni ton syömisen ja liikkumisen kanssa. Olin kylläkin mainonnan uhri ja ostin jotain uutta proteiinijuomaa jonka pitäs maistua suklaakekseiltä, saa nähä onko hyvää :D 

Nyt ostan peliaikaa ja alan pelaamaan WoWia, se piristää aina ;D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe