Latest Instagrams
perjantai 20. kesäkuuta 2014

Shoppailu Pattayalla

Ah shoppailu, yksi loman parhaista asioista ;) Mikä sen kivempaa kun kiertää uusia kauppoja, mielenkiintoisia kojuja joista voi tehdä mitä parhaimpia löytöjä ja kävellä kivoilla markkinoilla. Ulkomailla mää tykkään kaikista eniten juurikin markkinoista enkä ehkä niinkään ostoskeskuksista. Toki niissäkin on kiva käydä, täällä Oulussa kun ei valinnan varaa juuri ole. Jo se että ulkomailta löytyy Zara on tälläisen oululaisen mielestä mahtavaa :D

Pattayalla shoppailumahdollisuuksia oli ihan kivasti, ei tietenkään yhtä paljon kuin Bangkokissa mutta ei kyllä Pattayaltakaan tarvitse tyhjän laukun kanssa kotiin lähteä. Itse en shoppaillut paljon, jos aikaisempiin vuosiin vertaa niin oikeastaan vain murto-osan, mutta tiedättekö kun jossain vaiheessa sille krääsälle tulee vain raja vastaan. Enää en halua ostaa yhtäkään Vuittonin laukkua rantakojuista (yläasteella mulla oli sellanen..) taikka neonvärisiä toppeja. Mää luulen että noi on niitä joita ensikertalaiset Thaimaasta ostaa, ja siis muutenkin sitä krääsää, mää voin vaan huvittuneena muistella mitä kaikkea mäkin tuolta oon kotiini raahannut.. 

P6030255

Kaduilta löytyi siis myyjiä jotka oli levittänyt tavaransa tien varteen ja niistä tietenkin tingataan hinta. Tinkaamisessa hyvänä sääntönä on se että tarjotaan puolet mitä myyjä pyytää. Kannattaa kuitenkin pitää järki päässä että kannattaako jonkun yhen euron takia alkaa vääntämään kun se euro sille paikalliselle kuitenkin on paljon. Mää en edes kehdannut alkaa tinkaamaan kun myyjä pyysi mun släbäreistä kaks euroa. 
P6030256 

Katukojuista löytyy niin Vuittonin kuin Chanelin lompakoita, Calvin Kleinin boksereita, Rolexin kelloja ja kaikki tietenkin ihan aitoa. Jos oikeesti lähtee tollasta ostamaan niin kannattaa tsekata se laatu. Niitä löytyy oikeesti tosi hyviäkin, tietenkin silloin vähän kalliimmalla mutta se mun muovinen Vuitton sillo yläasteella oli niin kauhee että ois voinu maksaa vähä enemmän paremmasta :D Tai ostaa suosiolla vaikka Hennesin laukku. Phuketissa myyjillä oli sellasia "salaisia huoneita", mihin ne vei asiakkaita katsomaan niitä parhaimpia kelloja ja laukkua. Kävin ostamassa sieltä rantarolexin tuliaiseksi :D 

P6050333

P6060350

Pattayalta löytyy myös kaks ostoskeskusta jos tinkaaminen alkaa ärsyttämään. Toinen näistä ostokeskuksista, Royal Plaza Garden, sijaitsi ihan meidän hotellin vieressä. Kävin siellä pari kertaa pyörimässä ja löysin mm. Conversen kaupan. Mää ihan oikeesti järkytyin kun katoin niitä hintoja. 25e. Oikeesti 25e!! Ostin samantien itelle ja Tepolle tennarit, meinasin ostaa itelle kahet mutta aattelin että ostan toiset sitten Balilta, siellä kun ne on myös halpoja. Kirosin taas Suomen hinnat alimpaan helvettiin. Täällä oli myös Esprit, Guess, pari kivaa urheilukauppaa, Boots ja paljon jotain randomkauppoja :D Tää on näistä kahdesta ostoskeskuksesta vanhempi ja rauhallisempi, mutta ihan kiva oli kierrellä :) 

P6100403  
 

Central Festival on sitten toinen ostoskeskus. Se on isompi, uudempi ja modernimpi. Täältä löytyy myös vähän parempia kauppoja kuten Mango, Zara, Zurla, Topshop, Nike, Adidas jne. jne. Myös paljon ruokapaikkoja ja food court on kuulemma hyvä, sitä en tosin ite testannut. Tätä oltiin kehuttu paljon mutta jostain syystä mää en oikein tykännyt. Tai en oikein löytänyt sieltä mitään. Niinku sanoin, tykkään enemmän markkinoista :) 

Pattayalla olis ollut yhet viikonloppumarkkinat, Thepprasit market nimeltään, mutta ei ehitty käyä siellä. Siellä kuulemma on paljon kaikenlaista, varmaan sellasta aika huonolaatusta tavaraa, mutta ois ollu kiva käyä! :) Ostokset mun täytyy vielä kuvata, en ehtinyt niitä kuvailla ennen mökkireissua. Ostin vähän mutta sitäkin kivempia juttuja! Sellasia jotka ihan varmasti tulee käyttöön, ja oon itseasiassa jo käyttänytkin jo niitä, eikä sellasia joita kehtaa pitää vain reissussa. Tuolla näki aika monta sellasta "Good guys goes to heaven, bad guys goes to Pattaya" -paitaa. 

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe