Latest Instagrams
perjantai 27. kesäkuuta 2014

Pattaya part 2

Koska ulkona on taas mahtava harmaa kesäsää, voikin palata kuvien muodossa takaisin Pattayan lämpöön. Mun niin ärsyttää tää Suomen jatkuva syyssää tänä vuonna. Talvi oli niin vähäluminen että sekin meni syksystä ja nyt kesälläkin ilma on kuin syksyllä. Ei siinä mitään, joskus oon tainut sanoakkin että pukeutuminen on kivointa syksyllä, mutta en vaan yksinkertaisesti suostu laittamaan päälleni neuletta ja huivia melkein heinäkuussa! Nyt kuitenkin niihin kuviin...

P6040293

Aiemmassa Pattaya postauksessa mainitsin että me oltu kertaakaan tuolla Pattayan päärannalla. Joka aamu mentiin paikallisella lava-autolla Jomtienin rannalle joka sijaitsi noin 5km päässä Pattayan keskustassa. Noilla lava-autoilla oli tosi helppo liikkua, ne makso vaan 10 bathia (noin 20 senttiä) lyhyeltä matkalta tai sitten sellasen pysty ns. vuokraamaan omaan käyttöön jolloin se ajaa minne haluat sovittuun hintaan. Muuten ne pyörii oikeastaan ympyrää Pattayan keskustassa. Liikuin noilla ostoskeskuksiin ja pari kertaa syömään koska ne nyt vaan oli niin edullisia että ei kannattanut turhaa kävellä kuumuudessa. 

P6040301  

Rantoja ei ilmeisesti missään Pattayalla hoidettu kunnolla, yks päivä nähtiin kun koululaiset keräs roskia rannoilta eli roskia rannoilla oli jonkun verran. Niitä oli lähinnä vedessä koska paikalliset nakkasit ruokia jne. mereen, mutta ne kummallisesti virtauksien mukana hävis päivän mittaan. Jomtienin rannalla tuli kivoja aaltoja jossa tämä vesipeto viihtyi ;) Ranta oli myös vähän rauhallisempi ja turvallisempi kuin Pattayan pääranta koska täällä ei ollut vesiskoottereita. Päärannalla niitä huristelee tosi paljon ja ne saattaa ajaa todella läheltä uimareita. Rannalla oli jonkun verran kaupustelijoita, mutta ne ei enää parin ekan päivän jälkeen häirinnyt. 


P6040297
   
Rantatuoli päiväksi oli tosi edullinen, varsinkin kun vertaa Euroopan kohteisiin. Mää en tiedä onko joka rantakaistaleella samat hinnat, näähän on siis yleensä jonkun perheen ylläpitämiä ja jokaisella on sellanen oma kaistale jossa niillä on tuolit. Tuolla makso suunnilleen euron per tuoli eli tosi halpaa! Muistaakseni jossain Kreikassa ne saatto olla 15e päivä. Tosin eihän nää nyt ihan luksusrantatuoleja ole, mutta ei sellaset Thaimaan yleisille rannoille oikein sovikaan. 

IMG_4579

Mää otin rannalla pedikyyrin ja manikyyrin paikalliselta naiselta. Ne maksoi yhteensä 4e joten minähän en itse kynsiäni lakkaa jos toinen tekee sen niin tarkasti ja hyvin 2 eurolla :D 

P6080378

Yhtenä päivänä lähdettiin snorklaamaan Koh Larnin saarella joka on siis pienehkö saari Pattayan edustalla. Mentiin sellasella isommalla veneellä jolla maksa kesti noni 40min, pikaveneellä ois mennyt vähemmän aikaa. Pysähdyttään pariin paikkaan snorklaamaan ja kyllähän siellä jotain kaloja vilisi :) Enemmän kylläkin koralleja kuin kaloja ja eihän Pattaya mikään Australian koralliriutta oo, mutta tälläsille aloittelijoille se sopi hyvin. Mää oon snorklannut aiemmin Phuketissa jossa oli vähän kirkkaampaa vettä ja värikkäämpiä kaloja. Balilla täytyy ehdottomasti lähtä snorklaamaan, oon lukenut että siellä on tosi ihania snorklauspaikkoja. Ton retken sukellusopettaja sano että mun täytys käydä se sukelluskortti ku uin kuulemma kuin kala. Toi ois tosi siisti jossain vaiheessa käydä, mutta siihen täytys erikseen säästää rahaa.


IMG_4611

Rusketus <3 

P6100406

Reissun paras ateria syötiin ruotsalaisessa ravintolassa nimeltä Beefeater. Toi pihvi oli niiiiin hyvää. Vähän Pattayan normihintatasoa kalliimpi, mutta oli kyllä sen arvosta! 


P6120419

Biitsillä <3 Paloin myös ekana päivänä jonkun verran joten mun rusketus oli vähän aikaa laikukas :D 

Nyt mää aattelin ottaa rennosti ja alkaa katsomaan Gossip Girliä! Hyvää viikonloppua!! :)

2 kommenttia:

  1. Vitsi kuinka ruskee oot!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää rusketun tosi helposti joten tulihan sitä jonkun verran väriä saatua! :) Se on kylläkin jo osittain kadonnut...

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe