Latest Instagrams
sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kesäasu

Haha mistäköhän johtuu että täällä on eilen ollut kunnon piikki blogin katselukerroissa ;D Vihdoinkin se päivä koitti kun sain laittaa kesävaatteet päälle. Meinasin jo luopua toivosta ja pakata kesäkamppeet takaisin varastoon. Aamulla ku heräsin niin mittari näytti 18 astetta!! Vielä ei ehkä voi puhua kunnon biitsi-ilmoista, mutta kyllä tää nyt sen 10 asteen voittaa. Saapahan pitää niitä kesävaatteita. Kaiken lisäksi mulla on tänään vielä vapaapäivä joten mikäs sen parempaa! 

P6290025

Kesävaatteiden lisäksi mää oon niin iloinen näistä kuvista, vihdoinkin asukuvia jossain muualla kuin meidän parvekkeella! Kauhee ku Luna näyttää niin lihavalta tuolla taustalla.. Mää sain joku aika sitten kommentin että jos voisin lisätä näihin kuviin vaatteiden ostopaikat ja just nyt ku aloin niitä lisäämään tähän niin huomasin että nää kaikki on H&M:ltä :D Paitsi lasit on eBaysta! 


P6290032
Ostin joskus keväällä Hennesiltä pari tällästä perustoppia jossa on tuo kiva kietasujuttu. Paremman mallisia toppeja ei kyllä voi olla, noi näyttää hyvältä päällä koska ne laskeutuu kivasti ja peittää kaikki jenkkakahvat :D
P6290034  

Nää asussa olevat kengät on muuten uudet! Tilasin ne siis sieltä H&M:ltä ja noi on samanlaiset kuin ne "blogikengät", jotka on pyörinyt varmaan joka toisessa blogissa. Mää en tietenkään niitä ehtinyt ostaa ennenkuin ne myytiin loppuun, mutta nyt sinne oli tullut samanlaisia kenkiä vähän eri värissä. Mua vähän kauhistutti lähtee kävelylle Hennesin kengillä, nehän on yleensä niin huonoa materiaalia ja ne hinkkaa jalat verille. Laitoin kerran Hennesin ballerinat lentokentälle kun oltiin lähössä reissuun ja jo ihan alkumetreillä mulla oli kaks rakkulaa jaloissa. Noi oli kuitenkin mukava yllätys koska jalat selvis ehjänä koko matkan :D Noi on tosi kivat, sopii hyvin sekä farkkujen että shortsien kaa. Ja tais maksaa vaan jotain 20e. 

Nyt on kyllä ihan pakko lähtä ostamaan jätskiä ja sitten lukemaan aurinkoon <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe