Latest Instagrams
keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Invisibobble

Ensin ostin Tangle teezerin ja samaisesta pöydästä bongasin myös nämä invisibobblet. Eli muoviset pompulat. Näitä myydään myös ainakin Glitterissä, ei kuitenkaan ilmeisesti tämä oikea versio vaan joku Glitterin oma versio. 
 
P5300208 

P5300210

P5300209

Nää siis eroaa normaaleista pompuloista siinä että nää ei jätä niitä painaumajälkiä, ei purista eikä katko hiuksia. Lisäksi nää pysyy tosi hyvin. Oon monella työkaverilla nähny näitä ja aina ihmetelly miten ne muka pysyy kun ne näyttää olevan niin löysästi kiinni. Kylläpä vaan pysyy, jopa vauhdikkaassa jumpassakin. Eli periaatteessa kun näitä käyttää on kuin ei pompulaa olisikaan. 

P5300212

Lisäksi nää on suhteellisen huomaamattomia ja mun mielestä ainakin paremman näköisiä kuin sellaset normaalit, varsinkin ku mulla on pompuloina iso paketti jotain oransseja :D 

Näitä löytyy myös monessa värissä, oman paketin ostin hintaan 5.90e (paketissa tulee siis 3 kappaletta) ja nää löytyi Prisman kampaamosta. 

4 kommenttia:

 1. Mä oon myös käyttänyt jo pitkään puhelinjohtoponnareita, enkä enää vaihtaisi tavallisiin. Näillä nutturan tekokin onnistuu paljon helpommin. :)

  VastaaPoista
 2. H&M:llä on kans ollut jotkut omat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa mää en ookkaan törmänny niihin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe