Latest Instagrams
lauantai 14. kesäkuuta 2014

I'm back!

Heiheihei! Olen palannut! Viime yönä tultiin kotiin pitkän kotimatkan jälkeen ja se fiilis kun pääsi omaan sänkyyn oli aivan mahtava. Ja omaan suihkuun. Ja se että sai hiukset kuivaksi. Tollasessa kosteudessa mun hiukset ei kuivunu ikinä, ei ollut kovin kivaa :D Netti oli reissussa niiiin surkea että jo kuvan lataaminen Instagramiin kesti ikuisuuden. En siis edes koittanut ladata kuvia tänne blogiin. Keskityin siis ihan kokonaan lomailuun ja luin vaan kirjoja. Oon muuten ihan koukussa Game of Thronesiin nykyisin..


Lisää kuvia ja tarinoita tulossa reissusta kunhan saan käytyä kuvat läpi ja kunhan oon saanu tarpeeksi pussailtua Lunaa! (Dammmmn H&M:llä alko alet mun reissun aikana!!! Mitä kaikkea olenkaan missannut!!)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe