Latest Instagrams
keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Uusi kamera

Tänään mää hain Verkkokaupasta uuden kamerani, Olympus pen lite e-pl5:sen! Oon tutustunut sen ominaisuuksiin ja asetuksiin tänään ja jo näin lyhyellä tutustumisella voin sanoa että on kyllä niin hyvä kamera! Todella hyvän kuvanlaatu ja pieni koko on suuuuri plussa. Sen takia oikeestaan tämän kameran valitsinkin, korvaamaan pienen vanhan pokkarini. Vielä täytyy vähän oppia lisää säätämään kameraa, testattiin nimittäin kameraa ulkona ja se veti naamani sekä hiukseni ihan punaiseksi, oikeestaan oranssikiksi :D 


Tältä kamera siis objektiivin kanssa näyttää! Ei tuo ulkonäkökään huono ole ;) 


Tässä on myös kosketusnäyttö ja kääntyvä näyttö, joka mahdollistaa hyvät selfiet ;) En sen enempää jaksa höpistä teknisistä tiedoista, koska itsellä ei ole niin tarkkaa tietoa mitä mikäkin luku tarkoittaa että siitä hirveesti ois hyötyä :D Kaikki tekniset tiedot, rungosta jne. löytyy kuitenkin Olympuksen tai vaikka Verkkokaupan sivulta. 
 

Haha, luvassa paljon kukkakuvia ;D Testasin nimittäin kameraa tossa keittiönpöydällä ja kuvailin samalla nuupahtaneita kukkiani. Tää on ihan ensimmäinen kuva minkä kameralla oon ottanut, automaattiasetuksilla. Mun mielestä tää on tosi onnistunut kuva vaikka onkin automaattiasetukset. 
Tää on ehkä mun lempparein kuva. Tässä jotenkin korostuu ihanasti nuo värit ja taustankin sain blurrattua kivasti!

P5140034

Nyt pitäs vielä reissua silmällä pitäen löytää tälle joku pussukka missä kulettaa tätä! 

Yritän ottaa asukuvat uuden kameralla mahdollisimman pian! :)

2 kommenttia:

  1. Vitsi miten kiva kamera! Tuollainen pienempi olisi kiva ja kätevä järkkärit lisäksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää tykkään tosta kyllä niiiin paljon! Ja ottaa tosiaan yhtä hyviä kuvia kuin järkkärikin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe