Latest Instagrams
torstai 8. toukokuuta 2014

The Outnet!

Sain kommentin jossa kyseltiin vähän tarkemmin tästä ihmeellisestä Outnetistä. Päätin tehdä ihan oman postauksen kyseiselle nettikaupalle, sen verran huippukauppa on kyseessä! Outnettiin tulee siis tarjoukseen merkkituotteita, tuotteita tulee yleensä kerran päivässä (noin klo 12) ja alennukset on tosi hyviä. Yleensä ne on 40% tai 50%, jokainen voi miettiä montako euroa toi tekee johonkin kalliiseen merkkituotteeseen. Outnet toimii net-a-porterin yhteydessä, joka on yksi suurimmista lukusnettikaupoista. Sieltä löytyy niin Miu miu, Gucci kuin Alexander McQueen. Outnet on sitten se paikka mihin ne tulee alennukseen. 


 Mää on tainut tilata tuolta nyt kolmesti ja joka kerta oon ollut huipputyytyväinen sekä tilaukseeni että Outnetin toimintaan. Paketit lähetetään Englannista eli ne on täällä Suomessa noin viikossa. Ne tulee suoraan kotiovelle ja postikulut maksaa 10e. Tsekkasin just että postikulut on aina samat, tilaat sitten vaan puhelimen kuoret tai saappaat.

Tuotteet oon maksanu aina ihan vaan Visa Electronilla, Paypalilla ei valitettavasti voi tuolla maksaa. Kyseessä on kuitenkin sen verran iso yritys net-a-porterin kanssa, joten eiköhän sinne oo ihan luotettavaa kortilla maksaa.


Outnetissä ei siis oo mitään jämätuotteita, tai että esimerkiksi kesällä myytäisiin talven tuotteita pois. Nytkin tilasin tuolta ne kahet Michael Korsin kesäkengät, joten sikäli tuotteet on ihan ajankohtaisia :)

Hmm.. Mitäs muuta. Suunnittelijoita on siis vaikka kuinka paljon, tietenkään aina kaikkien tuotteita ei ole myynnissä. Mun suosikkeja on Tory Burch ja Michael Kors, ne on kans sellasia mitä on varaa ostaa ilman kuukausien säästämistä ;D Ja toki Huntereita saa tuolta halvalla, siellä ois nyt yhet valkoset jotka haluaisin.. Jos nyt unohdin jotain oleellista niin saa kysyä!

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoinen postaus (:
    http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe