Latest Instagrams
keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Some like it hot

Mitä saa kun yhdistää polttavan kuuman auringon, suolaisen meriveden ja hiukset? Ei ainaskaan kauniin värisiä ja terveitä hiuksia. Mulla ei riitä sormet laskemaan niitä kertoja kun oon tullut reissusta keltaisella ja palaneella tukalla. Kyllä siis tukkakin palaa ja sen moni unohtaa suojata. Hattu suojaa hiuksia jo jonkun verran, mutta se ei suojele hiuksia suolaiselta merivedeltä. Mää oon niin lapsenmielinen että tykkään sukellella ja muutenkin uida reissussa ihan oikeesti enkä vaan käy coolisti kastautumassa vedessä, siitäkin johtuu että tukkani kokee aika kovia aurinkomatkoilla. Nyt päätin että tällä kertaa en lähe syksyllä kampaajalle keltaisella tukalla ja ostin ihan aurinkoon tarkoitetut aineet.

P5150089

Oon bongannut ainakin neljältä eri merkiltä nyt näitä aurinkoon tarkotettuja aineita, tää TIGIN, Redkenin, Cutrinin ja Wellan. En sen tarkemmin tutkinut että mikä niistä ois paras, mietin vain tän ja Redkenin väliltä kun näitä merkkejä muutenkin käytän. Löysin tätä vaan Nordicfeelistä, siellä yks pullo makso vaan 10e joten päätin sitte testata näitä. Tähän sarjaan kuuluu vielä joku seerumi, mutta sitä en löytänyt kuin Amazonista ja sieltä kestää niin kauan toimitus.. Nää siis suojaa hiuksia kuumuudelta ja kosteudelta. Nää aineet ei siis varsinaisesti Suomessa oo hirveen tarpeellisia, täällä kun UV -säteilykin on niin naurettavaa luokkaa. Ei siitä kylläkään haittaa oo että biitsipäivän jälkeen tälläsellä pesee tukan. Redkeniltä löytyy myös ihan aurinkosuoja hiuksille, sellanen vaahto jota levitetään hiuksiin. Sitä en kuitenkaan ostanut kun oon ihan varma että tukka menee siitä yheksi isoksi klöntiksi. Täytyy kattoo sitten elokuun reissulle sitä suojaa jos nyt vieläkin kärähtää tukka :D 
P5150095  

Hyvät hiustenhoitotuotteet ja bikinit, eikö niillä koko loman pärjää? ;) No ei ehkä kuiteskaan, eihän yhet bikinit riitä mihinkään!! Lisäksi näiden lisäksi täytyy ottaa muitakin aineita hiuksille mukaan, mm. kosteuttava suihke. 


P5150092
 
Tilasin samalla Nordicfeelistä myös föönausnesteen, tällästä en ollutkaan ennen testannut. Tää lupaa siis ison tukkapehkon ja voin kyllä sanoa että yllättävän hyvin toimii! Oon aina vähän skeptinen mitä tulee näihin tuuheuttaviin tuotteisiin, hirveen moni kun niistä ei ainakaan ilman fööniä toimi. Nordicfeelistä saa muuten TIGI:n tuotteita yllättävän halvalla, oikeestaan Englannin hinnoilla. Mähän en oo piiiiitkään aikaan ostanut mitään hiustuotteita Suomesta, koska täällä kaikki on niin kallista. Redkenin shampoo + hoitoaine 40e Hulluilla päivillä kun Englannissa ne on normihintaan alle 25e. Nordicfeelissä myydään muuten myös Victoria's secretin rasvoja ja vartalosuihkeita! Tietenkin kalliimmalla kuin itse liikkeestä ostettuna, mutta ei silti mikään älytön hinta niistä ihanista tuoksuista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe