Latest Instagrams
perjantai 30. toukokuuta 2014

Ripset

Vihdoinkin, vihdoinkin ja vielä kerran vihdoin! Mulla on taas ripset! Päätin jo silloin talvella kun ripest otin pois, että kesäksi saan laittaa ne takaisin. Kesällä on kuitenkin niin helppo kun on ripset, ei tartte meikata ja silti näyttää joltain muulta kuin zombilta ;) Ja varsinkin nyt kun on lähdössä reissuun sellaseen paikkaan jossa ilmankosteus on jotain ihan omaa luokkaansa eli meikin hikoilee pois noin 15 minuutissa, ripset on kätevin vaihtoehto. Ja vitsit en kuulkaas muistanu kuinka ihanat ripsien pidennykset voi olla! 

IMG_0067

Mulle laitettiin suurimmaksi osaksi 12mm, mutta sekaan tuli myös vähän lyhkäsempiä. Oon kokenut että tää 12mm on kaikista parhain pituus mulle, ei liian lyhyt eikä myöskään liian pitkä. Näiden ripsien tulee kuitenkin olla arkikäyttöön sopivat, siksi en halua hirveitä 15mm paksuja ripsiä ja lisäksi hieman lyhyemmät pysyy paremmin. Mää en myöskään halua liian luonnollisia, siis tiedättekö sellasia joista ei ees erota onko pidennyksiä vai ei. Jos pidennykset hommaa niin sama mun mielestä hommata sellaset että ei tarvi levitellä ripsaria enää päälle. 

Nyt oon valmis reissuun! Musta tuntuu että nää viimeset päivät ennen reissua on niin täynnä hommaa että hyvä kun ehdin postauksia kirjoitella. Sunnuntaina mulla on kyllä vielä vapaapäivä joten viimeistään silloin täytyy kirjoitella.Keskiviikkona olin töissä, kävin postissa ja solariumissa, siivosin ja kävin salilla. Eilen lähettin aamupäivästä ajeleen Haaparantaan ja siellä meni yllättävän kauan ja sieltä melkein suoraan ripsien laittoon jolloin kello olikin jo kaheksan. Tänään olin taas töissä, käytiin kaupassa, kävin Hukassa ja Forexilla vaihtamassa rahaa ja nyt oon lähössä synttäreille. Huomenna taas oon töissä ja siivoan koko kämpän ja pesen pyykkiä ja pussikset jne. jne. Todella mielenkiintoista elämää :D Musta on vaan kiva tulla sitten reissusta kotiin kun on puhdas kämppä. Oon ihan varma että oon unohtanut tehä jotain tärkeetä mitä mun pitää muistaa tehä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe