Latest Instagrams
torstai 22. toukokuuta 2014

Rento kesäasu

Tässä asua eiliseltä kun oli niin ihana kesäpäivä! Niitä on kyllä ollutkin nyt muutama, toivottavasti ei ihan vielä lopu. Musta on ollu ihanaa kun on saanu kaivaa kesävaatteita esille, nyt tuntuu että vaatevarastokin on kasvanut kun ei tarvitse pukeutua vaan farkkuihin, lämpimään neuleeseen ja uggeihin. Tälläsellä asulla kävin eilen ystäväni kanssa sushilla! 

P5210140

Päätin laittaa päälle viime vuonna GT:stä ostetun maximekon, ostin tämän silloin meidän Dubain matkaa ajattelen, siellä kun maximekot oli niin helppoja pukeutumisen kannalta. Tällänen mekko päällä on niin mukava kulkea, vaikka ei hirveästi auta syödä roskaruokaa tai mekko ei enää näytä hyvältä ;) No ei sillä oo mitään väliä! Ihan niin lämmin ei kuitenkaan ollut että ihan mekko päällä olisi voinut lähteä pyöräilemään (kiitos tuon tuulen), joten farkkutakki oli niiin sopiva lisäys tähän asuun. Noi värit sopii mun mielestä niin hyvin yhteen! 

P5210151  

 takki - H&M / mekko - GT / laukku - H&M / kengät- Aldo / lasit- eBay

Hah, kyllä mulla vielä kulmakarvat on, aurinko vaan valaisi ne pois ;) Tässä muuten näkyy mun reissulaukku, se on kulkenut monet reissut mukana! Ostin tän varmaan vuonna 2010, koska tarvitsin matkalle jotain pientä laukkua mihin on helppo laittaa hotellihuoneen avain ja rahat. En oikeestaan hirvein usein tätä muulloin käytä, mutta nyt päätin lähteä lounaalle vähin tavaroin. Kengät on myöskin parin vuoden takaa ja nää on mun ainoot ruskeet ballerinat ja sen takia jalassa tosi usein. Kyllä sieltä reissusta tulee ostettua ihan tarpeellisia juttujakin, ettäs tiedät isi. ;D 

P5210153  

Sit vaan tukka ponnarille ja aurinkoon nauttimaan! 

Tykkäsin tästä asusta tosi paljon, harkitsen itseasissa olisiko tästä asusta mun matkutusasuksi, tietenkin eri laukulla. Matkutusasuhan on siis tietenkin se asu jolla reissuun lähdetään. Mulla on monesti hiemna ongelmia päättää se asu, koska haluan lähteä reissuun mahdollisimman vähillä tavaroilla. (Jotta on tilaa ostoksille ja tuliaisille...) Matkustusasun täytyy siis olla sellainen jota voi käyttää paikan päällä, mutta tietenkin mukava. Meillä täältä Oulusta kertyy aina matkustusaikaa paljon enemmän kuin jos lähtis reissuun Helsingistä. Thaimaahan mennessä siis istumista riittää, joten pitkään farkut tai shortsit ei tule kyseeseenkään. (Farkut niin epämukavat kun täytyy istua paljon eikä voi käyttää perillä ja shortsit liian kylmät koneessa) Mulla on kyllä yhdet aika uudet rennot pöksyt, joita voisin harkita.. Nyt kuitenkin jatkamaan tenttiin lukua, pari päivää vielä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe