Latest Instagrams
lauantai 24. toukokuuta 2014

Postausideoita?

Reissuni lähestyy kovaa vauhtia ( vähän yli viikko!!) enkä halua pitää blogia ihan hiljaisena kahta viikkoa, joten ajattelin kysäistä onko teillä jotain postausideoita? Ehtisin niitä vielä viikon ajan väsäillä, joten laitoin postauksen hyvissä ajoin! Ajattelin ajastaa sellasen "täydellinen vaatekaappi" -tyylisen jutun, jossa listailen vähän omasta mielestäni tärkeimpiä juttuja sekä tietenkin koitan ainakin pari kertaa tulla kirjottamaan ihan reissusta käsin postauksia. Musta on nimittäin itestä kiva kun blogeissa näkee kuvia reissuta ihan reaaliajassa ja jotenkin niistä välittyy enemmän sellanen reissufiilis kun kirjotetaan paikan päältä mojito käessä eikä omalta kotisohvalta. Monissa blogeissa on myös näitä "päivä bloggaajan kanssa" -postauksia joissa kuvataan kaikki päivän aikana tapahtunut, musta ois tosi siistiä toteuttaa tällänen reisusssa, mutta voi olla että kuvaaminen unohtuu jossain vaiheessa, tai sitten päivä koostuu vaan rannalla makaamisesta :D Täytyy kuitenkin yrittää! 


Antaa palaa!

4 kommenttia:

 1. Tee postaus sun koirasta! =)

  VastaaPoista
 2. Esittele kaikki sun päivittäin/viikottain käyttämä kosmetiikka. Postaus sun kesäsuunnitelmista. Kuulumispostaus sun treeneistä ja urheilusta (se personal trainer-homma!). Esittele sun kesävaate/asuste-kokoelma. Postaus sun kotikaupungin lempparipaikoista. Päivä kuvina postaukset on huippuja! Ja kiva jos hiuspostaus on tulossa! Sitten vielä postaus sun peliharrastuksesta! :D tässä muutama idea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kiitos kaikista ideoista! Aion ehottomasti toteuttaa nää ja tästähän riittää postauksia seuraaankin reissun ajaksi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe