Latest Instagrams
lauantai 3. toukokuuta 2014

Michael Kors Boerum

Okei, just ku löysin noi täydelliset sandaalit niin tulihan sinne Outnettiin jotain muutakin kivaa Korsilta. Mutta nää oli niin edulliset.. Ja äiti hei nää oli tarpeelliset! 

DSC_0008 1

Loaferit! Glitteriä! Ihanat! Jos mun kenkäkokoelmasta jotkut kengät puuttuu niin loaferit. Ihailin niitä Hennesin "blogikenkiä" (ne käärmekuosiset loaferit), mutta ne ehti loppua ennenkuin ehtiin tilaamaan. Onneks sellaset saa eBaysta jos tulee pakkomielle. No nyt sain kuitenkin vähän laadukkaammat loaferit kuin ne Hennesin. 

DSC_0009 1  

Ainut mitä mää näiden kohalla miettiin, oli se että tippuuko näistä tota glitteriä ihan järkyttävästi. Positiivinen yllätys olikin siis se että ei jääny sängylle kuvauksen yhteydessä yhtäkään glitteriä ja käessäkin tais olla vaan yks. Näin tälläset aika samanlaiset itseasiassa Vagabondilla, siitä keksiinkin että tarvit ehdottomasti jotkut hopeat glitterikengät. Nää sopii hyvin myös farkkujen kanssa, eli näiden käyttöaika ei lopu vaan kesään! 

DSC_0010 1  

Edelleenkään en voi tarpeeksi kehua Outnettiä, sen lisäksi että sieltä löytyy ihan huippuja tarjouksia niin sieltä paketit tulee yleensä vähän alle viikossa ja vielä suoraan kotiovelle. Outnettiin tulee siis tuotteita yleensä joka päivä siinä puolenpäivän aikoihin ja suosituimmat menee todella nopeesti. Näitä oli yhet ainoat jälellä kun tilasin ja vein siis viimeisen parin. Voitte kuvitella kuin nopeesti tein tilauksen kun tuotesivulla luki että vain yksi jäljellä, kiirehdi! :D  


On se Michael Kors vaan niin hieno mies! Mistähän se johtuu että miehet osaa suunnitella naisille niin ihania kenkiä :D Michael Kors, Christian Louboutin, Jimmy Choo, Giuseppe Zanotti jne. jne. jne. 

6 kommenttia:

 1. Tosi hyvä ostos! Noi on niin hienot!!
  Kateellinen oon:)

  VastaaPoista
 2. Vau miten upeat noi kengät !! Ihan kateus iski, ihan täydelliset :D
  Muutenki tosi mielenkiintoinen blogi jossa paljon kivoja juttuja:)

  http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniit kengät!

  http://kikkels.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe