Latest Instagrams
tiistai 13. toukokuuta 2014

Kolme uutta mekkoa

Mää oon löytänyt kesäksi kolme uutta mekkoa, kaikki vielä ihanan värikkäinä! Muutenkin tuntuu että kaupoissa olis vaikka mitä kivaa tänä keväänä, ei yleensä ole näin ihanat kevätmallistot :D

DSC_0006

Mää kysyin huvikseen Tepolta mielipiteen näistä mekoista ja että miten se kuvailis näitä jos sen pitäs esitellä nää täällä blogissa. Tän mekon kohalla vastaus oli 50 -luvun mekko ja wannabe marimekko. Ei tää kyl Marimekko oo ku tästä tulee mieleen mariannekarkit! Mää tiiän jo miten puen tän, ehottomasti ruskeiden asusteiden kanssa ja rusketuksen ;) Ainiin, tää on H&M:ltä ja maksoi muistaakseni 20e


DSC_0007

Tästä Tepolla ei ollut mitään mielipidettä mutta niinkuin äiti sanoi, tää sopii hyvin esimerkiksi iltamenoihin kesällä ja reissussa vaikka illalliselle! Kyllä tää silti on myös ihan arkimekkokin, mutta väritys sopii myös iltaan :) Tää on myös H&M:ltä ja en kyllä muista yhtään paljonko makso. Ehkä sen jotain 20e. Mulla on aika paljon yksvärisiä kesämekkoja, joten tää on kaivattu lisäys mekkovalikoimaan. 


DSC_0008
 
Ja sitten kaikista upein mekko.. Löysin tän pari viikkoa sitten Gina Tricosta ja tää on niiiin kaunis. Tää on siis maximekko ja helmassa on sellanen halkio. Tää sopis tosi hyvin johonkin kesänjuhliin, mutta aion kyllä käyttää tätä muutenkin vaikka onkin vähän juhlava. Tän mekon väritys on niin ihana ja kesäinen. Oon ihaillut tätä vaatekaapissa siitä lähtien kun ostin tän. 
Ja sitten herääkin vaan kysymys että missä ne lämpimät ilmat viipyy?!!? Kesävaatteet odottavat! 

9 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita mekkoja! Mä oon hypistellyt tuota keskimmäistä kukkamekkoa joka kerta ku oon sen H&M:llä nähnyt. :)
  Sukkahousut vaan jalkaa ja mekko päälle, turhaan tollasia ihanuuksia säästelee! ;D

  VastaaPoista
 2. Alin mekko on parhain! =)

  VastaaPoista
 3. Tuo viimeinen kukkamekko on aivan ihana ja hempeä!

  VastaaPoista
 4. Po. paras, niinpä.

  VastaaPoista
 5. Tuo H&M mekko on vaan 9,95e (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa okei, kiitos korjauksesta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe