Latest Instagrams
torstai 15. toukokuuta 2014

I < 3 Minijärkkäri

HOX: Päätin alkaa säätämään blogin ulkoasua, joten jos täällä näyttää välillä hassulta niin tiedättepä syyn! ;)


Aaaah joko mainitsin kuinka paljon tykkään tosta uudesta kamerastani? No nääääääääin paljon! Oon tänään napsinut sillä ihan onnessaan kuvia, juurikin kaikesta turhasta :D Testattiin myös Tepon kanssa asukuvien ottamista ja saatiin säädettyä asetuksia. Oon myös katellut kaikkia Youtube videoita sen käytöstä, jotta oppisin käyttämään sitä mahdollisimman hyvin. 

P5150057 

Ja kattokaa miten kiva kuva! Tää on ehdottomasti mun blogihistorian hienoin kuva :D  Oon niin ylpee itestäni ja into tätä bloggaamista kohtaan vaan kasvaa ku on näin hyvä kamera. Kerrankin mun lounas oli vähän "hienompi" eikä vaan tyyliin joku Saarioisen tonnikalasalaattiateria ;D Jotta en vaikuttas liian hienolta muotibloggaajalta, joka asettelee ruokansa niin fiksusti, mainittakoon että nuo macaronsit on pakasteesta :D ( JA VIELÄ LIDLISTÄ! ) Söin myös kesän ekat mansikat, vihdoinkin niitä on tullut kauppoihin! Tekis niin mieli syödä jo sellanen viiden kilon mansikkalaatikko. 

P5150061  

Ja lounaaksi oli myös tuoreita mustikoita <3 Söin Dubaissa joka päivä lounaaksi mustikka - ja vadelmarasian, ne oli siellä niin halpoja. Suomessa noi on aina niin kalliita, mutta löysin noita Lidlistä mun macaronskierroksella :D   

P5150067

Testattiin myös minkälaisia asukuvia saa sisällä, ihan talvea ja syksyä ajattelen. Tietenkin silloin myös sisällä on pimeämpi, mutta yllätyin kyllä positiivisesti miten hyviä kuvia myös sisällä sai. Huomatkaa myös päällä oleva kevättakki, tänään oli jo aika lämmin päivä! Ja alkuviikoksi on luvattu 20 astetta, kyllä kelpaaaa!

P5150084

Ja sit vielä ihan huippukuva meidän Lunasta! Se on niin omaitsensä tässä kuvassa, just tollanen riiviö :D

Tästä tuli nyt tällänen sekasikiö postaus, mutta halusin tulla esittelemään mun muotibloggaajan lounasannoksen :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe