Latest Instagrams
perjantai 9. toukokuuta 2014

Harmaa asu ja kameran asetuksia..

Eilen oli ihan kesäfiilis, aurinko paistoi ja otin parvekkeella arskaa. Käytin eka kertaa tälle kesälle aurinkoölyjä, tuoksuin ihan kesältä ja sain rusketusrajat. Tänään onkin sitten pimeää, sateista ja kauheen kylmä.. Tekis mieli makoilla viltin alla ja lukea kirjoja koko päivä, mutta pakko repiä joistain energiaa yhteen harjotustyöhön. No täytyy ajatella että kolmen viikon päästä kaikki tentit on ohi ja pari hassua työpäivää jälellä ennen lomaa.

Mää oon nyt aika paljon kotona lukemassa tentteihin ja tekemässä viimeistä harjotustyötä, joten mulla ei kovinkaan mielenkiintoisia asuja oo päällä. Yleensä hengaan mun Juicyn oloasu päällä tai ihan yökkäri päällä. Tänään oli kuitenkin pakko vaihtaa vaatteita, joten sain hyvän syyn laittaa uudet Korsin loaferit jalkaan! Teppo on muuten ottanut tämä asukuvat, eikä edes huokaillut montaa kertaa kuvia ottaessa ;)

DSC_0050

Pahoittelut blurrista, mutta kaikissa kuvissa mun naamassa oli jotain vikana :D Musta tuntuu että mitä enemmän saan otettua kivoja kuvia, sitä tarkempi musta niiden kanssa tulee. Mää haluaisin että täältäkin blogista löytys niitä huippulaatuisia kadulla otettuja kuvia. Musta on vaan vähän pöljää lähtä johonkin vilkkaan puiston keskelle ottamaan itsestä kuvia :D Okei tässä vaiheessa mää googlettelin vaikka kuinka kauan kameroiden asetuksia ja luulen että mulla on nyt jonkunlainen käsitys kyseistä hommasta. Tosin ne hienot taustablurrit ei onnistu täällä parvekkeella. 


DSC_0060

Ja tässä taas sitten toisilla asetuksilla otetut kuvat.. Onneksi koneelta voi jälkeenpäin tsekata asetukset joten nyt tiiän ainakin vähän paremmin millä asetuksilla kannattaa kuvata. Toi ylempi on mun mielestä paljon kivempi kuin tää. No tässä kuvassa näkyy hyvin tämän päivän sää :D 

DSC_0043  

Arvaatteko kuinka paljon ihan uudet kengät ilman sukkia hinkkas jalkoja :D Voin kertoa että aika paljon. Täytyy nyt "ajaa" nää sisään jotta voin ottaa reissuun.

Onko teillä muuten jotain vinkkejä asukuvien ottoon? Miten otatte asukuvia aurinkoisella ilmalla? Musta tuntuu että aurinko pilaa useimmat kuvat jos paistaa tietystä kulmasta. 

2 kommenttia:

  1. Olis kiva jos kertoisit asuihin minkämerkkisiä mikäkin vaate on/mistä ostettu! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ehottomasti täytyy laittaa, mulla on aina tarkotuskin mutta sitte se aina unohtuu ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Lukijat

Latest pins

Subscribe